ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2024, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης με αφορμή τα εγκαίνια του νέου Διεθνούς Ογκολογικού Κέντρου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.
Ο κ. Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τους Υφυπουργούς Υγείας κ.κ. Μάριο Θεμιστοκλέους και Δημήτρη Βαρτζόπουλο, ξεναγήθηκε από τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κ. Χρήστο Αποστολόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο στις νέες εγκαταστάσεις του Ογκολογικού Κέντρου.

Κατά την ομιλία του στην τελετή εγκαινίων, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Για εμένα ως Υπουργό Υγείας της Ελλάδας, σήμερα που ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και η οικογένεια Αποστολόπουλου ολοκληρώνει αυτό το μεγάλο έργο, είναι ημέρα χαράς. Άλλωστε ο εκάστοτε Υπουργός Υγείας δεν είναι μόνο Υπουργός του ΕΣΥ, αλλά όλου του κλάδου των υπηρεσιών υγείας της χώρας, δημοσίου και ιδιωτικού. Είναι μία προσφορά που δεν μπορεί να αποτιμηθεί σε υλική αξία, είναι μία προσφορά που αποτιμάται μόνο σε όσους αντιλαμβανόμαστε την αξία και τη σημασία της ανθρώπινης ζωής. Σε 7-8 χρόνια θα είναι σε πλήρη λειτουργία και το νέο «Θεαγένειο» νοσοκομείο, ενώ θα γίνει και το Κέντρο Ανοσοθεραπείας στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Η πόλη θα έχει τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας για ογκολογικούς ασθενείς, δίνοντας διέξοδο αντί να ταξιδεύουν για θεραπεία στο εξωτερικό να θεραπεύονται εδώ. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να αποτελέσει κέντρο ογκολογικής θεραπείας στην περιοχή των Βαλκανίων.
Υπάρχει μία ψευδής εικόνα στον κόσμο ότι η Θεσσαλονίκη μένει πίσω. Αντιθέτως, αυτή η Κυβέρνηση βάζει τη Θεσσαλονίκη στην πρώτη ταχύτητα όλων των μεγάλων επενδύσεων στον τομέα της υγείας και είμαι πάρα πολύ περήφανος που ένα μεγάλο μέρος γίνεται επί της δικής μου δεύτερης θητείας στο Υπουργείο Υγείας».
Διαβάστε επίσης:
Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ «βυθίζει» τις φαρμακευτικές μετοχές
Ζελένσκι: Η τηλεφωνική συνομιλία Σολτς – Πούτιν «ανοίγει το κουτί της Πανδώρας»
Ολλανδία: Υπό κατάρρευση η κυβέρνηση μετά τα βίαια επεισόδια του αγώνα Άγιαξ – Μακάμπι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από τον τυφώνα Ντουτζουάν – 58.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα
- Ζελένσκι: Έτοιμος για «ενεργειακή εκεχειρία» με τη Ρωσία – Ανοιχτός σε τριμερή με Τραμπ και Πούτιν
- Wall Street: Πιέσεις σε Dow Jones και S&P 500 από τον χρηματοπιστωτικό κλάδο – Σε νέο ρεκόρ έκλεισε ο Nasdaq
- Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θα πάρει αυτοδυναμία και βάζω και στοίχημα, ούτε μία στο τρισεκατομμύριο συγκυβέρνηση με Βελόπουλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.