ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο κάλεσμα στους ανεμβολίαστους να προχωρήσουν άμεσα στον εμβολιασμό τους απηύθυνε μέσω του ρ/σ ΣΚΑΪ 100.3 ο καθηγητής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή πανεπιστημίου Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης.
Σύμφωνα με τον κ. Γραβάνη, μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν μολυνθεί περίπου 4 στους 10 ανεμβολίαστους, δηλαδή ποσοστό 35-40%. Από αυτούς, το 10%-15% θα πάει στο νοσοκομείο κ ένα 5% θα πεθάνει.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους επιστήμονες η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, περίπου 95%, που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία είναι μη εμβολιασμένοι.
Την ίδια ώρα, οι νοσηλείες έχουν αυξηθεί κατά 539% από τις αρχές του μήνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι την 1η Ιουλίου είχαν γίνει 33 εισαγωγές και χθες έφτασαν τις 178.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι μέτοχοι της Genco απέρριψαν τους υποψήφιους της Diana
- Ερντογάν: Είπε «ναι» στην επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης μετά από πιέσεις Τραμπ και ΕΕ
- Motor Oil: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκρότηση επιτροπών
- Άδωνις Γεωργιάδης για τον σπασμένο σωλήνα στο νοσοκομείο της Ρόδου: «Πρόβλημα που ξέρουμε και αντιμετωπίζουμε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.