O συνολικός αριθμός των εγκρίσεων για το ΤΕΠΙΧ ΙΙ ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ μέχρι σήμερα
«Έως σήμερα ο συνολικός αριθμός των εγκρίσεων για το ΤΕΠΙΧ ΙΙ ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ και αναμένεται πλέον να υπάρχει συνεχής ροή» δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τα δάνεια κεφαλαίου κίνησης μέσω του ΤΕΠΙΧ ΙΙ.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσαν πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Λόγω ελλιπών στοιχείων σε μεγάλο αριθμό των υποβληθεισών αιτήσεων, υπήρξε καθυστέρηση στην έγκριση των δανείων.
Η διαδικασία επιταχύνθηκε και περίπου 3.200 δάνεια εγκρίθηκαν χθες από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, που αντιστοιχούν σε συνολικό ποσό ύψους 380 εκατ. ευρώ, και έχουν ήδη αποσταλεί στις τράπεζες.
Σημειώνεται ότι έως σήμερα ο συνολικός αριθμός των εγκρίσεων για το ΤΕΠΙΧ ΙΙ ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ και αναμένεται πλέον να υπάρχει συνεχής ροή.
Επίσης, την Τρίτη 9 Ιουνίου, υπεγράφη η υπουργική απόφαση για τα τελευταία 300 εκατ. ευρώ από πόρους του ΕΣΠΑ που μεταφράζονται σε 700 εκατ. ευρώ δάνεια και τα οποία φέρνουν τον συνολικό προϋπολογισμό της δράσης στα 2 δισ. ευρώ».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έ. Χουλιάρα (ΣΦΕΕ): Η ταχύτητα είναι η λέξη-κλειδί για να μην μένουν «κλειδωμένοι» οι βιοδείκτες στην Ογκολογία
- Μειωμένες πωλήσεις και κέρδη για τη Rolex στην Ελλάδα
- H Κίμπι και τα ελληνικά F-35, το μπλόκο στα troll, το λάθος του Ντόκου, το πρώτο στρατόπεδο για drones και η εκτίμηση για Σαμαρά
- Άβραμ Γκραντ: Από οικογένεια επιζώντων του Ολοκαυτώματος στον Αμπράμοβιτς, διάδοχος του Μουρίνιο και πλέον σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.