• Οικονομία & Επιχειρήσεις

    Με την ταμπέλα «Σκλαβενίτης» το ιστορικό Carrefour στον Άλιμο

    • NewsRoom
    Σκλαβενίτης

    Οι κ. Γεράσιμος Σκλαβενίτης και Λεωνίδας Μαρινόπουλος


    To πρώτο υπερμάρκετ που είχε έρθει στην Ελλάδα το 1991 με την επωνυμία Continent και μετέπειτα Carrefour αλλάζει πλέον ριζικά και κάνει «επίσημη πρώτη» με ταμπέλα «Σκλαβενίτης».

    Όπως όλα δείχνουν, με ταχύτητα φωτός προχωρεί η μετονομασία του δικτύου καταστημάτων της Μαρινόπουλος, σε Σκλαβενίτης. Τη μετάβαση στη νέα εποχή για τα πρώην καταστήματα Μαρινόπουλος, σηματοδοτεί το άνοιγμα σήμερα (28 Mαρτίου) του καταστήματος στην λεωφόρο Αλίμου, υπό την επωνυμία «Σκλαβενίτης».

    Το υπερμάρκετ στον Αλιμο με συνολικό χώρο πώλησης πάνω από 7.700 τ.μ. και εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης είναι ένα από τα πιο εμβληματικά καταστήματα, με το εμβαδόν και το parking του να δίνει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων των Νοτίων Προαστίων.

    ΣκλαβενίτηςΟ ανεφοδιασμός στα ράφια πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και οι εργασίες ήταν εντατικές όλες αυτές τις ημέρες ώστε να είναι όλα έτοιμα και τελικά να κάνει σήμερα την επίσημη πρώτη για το καταναλωτικό κοινό.

    Ωστόσο, τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν μετά το Πάσχα.

    Παράλληλα, προχωρά η αλλαγή στις ταμπέλες στα 362 καταστήματα της Μαρινόπουλος, που έχουν περάσει από την 1η Μαρτίου στον έλεγχο της εταιρείας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη. Στόχος είναι έως το τέλος του μήνα να έχουν κατέβει όλες οι ταμπέλες της Μαρινόπουλος και μέσα στο επόμενο διάστημα να έχει αναρτηθεί η ταμπέλα της Σκλαβενίτης.

    Σκλαβενίτης

    Ήδη, μεγάλα καταστήματα όπως αυτό στον Γέρακα, που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες, βρίσκονται ήδη σε πλήρη λειτουργία ως καταστήματα Σκλαβενίτης.

    Σημειώνεται ότι με τους ίδιους ρυθμούς συνεχίζεται και η τροφοδοσία του δικτύου των πρώην καταστημάτων της Μαρινόπουλος, με απώτερο στόχο πριν το Πάσχα, το δίκτυο να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους καταναλωτές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Σταθάκης: Επιβεβαίωσε στη ΓΕΝΟΠ τις ασφυκτικές πιέσεις των Θεσμών για πωλήσεις μονάδων της ΔΕΗ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο για την αξιολόγηση: Γιατί ο Σταθάκης πρέπει να πείσει τους βουλευτές Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ για την ΔΕΗ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Κόκκινη γραμμή» για το ΔΝΤ τα εργασιακά – Αγεφύρωτο το χάσμα για τη ΔΕΗ



    ΣΧΟΛΙΑ