ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δήλωση-σοκ από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, ο οποίος στη διάρκεια συνέντευξής του στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ είπε ότι έστειλε στον εισαγγελέα υποθέσεις Ελλήνων διπλωματών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρχε παράνομο κύκλωμα έκδοσης βίζας για ασυνόδευτα παιδιά.
«Δεν συμφωνώ ότι δεν κάναμε τίποτα. Και 93 υποθέσεις που έστειλα στον εισαγγελέα για παραβίαση του ποινικού κανόνα και μερικούς διπλωμάτες που έφτασαν στη φυλακή επειδή έδιναν βίζες σε ασυνόδευτα παιδιά. Ξέρετε τι σημαίνει βίζες σε ασυνόδευτα παιδιά; Σημαίνει εμπόριο οργάνων. Και μόνο αυτό, ότι έσωσα μερικές ψυχές, θα κοιμηθώ ήσυχα όταν τελειώσει η ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κοτζιάς: Είμαι από πλούσια οικογένεια, δεν είχα ανάγκη τα χρήματα του Σόρος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νίκος Κοτζιάς: Υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης για υπό απόσυρση ογκολογικό φάρμακο: «Θα βρούμε λύση» – Τι λέει η αγορά
- Στην τελική ευθεία τα οδικά ΣΔΙΤ της Βόρειας Ελλάδας – Στη μάχη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ – METLEN, ΑΒΑΞ
- Οι Λέικερς και το ντόμινο των 10,7 δισ. ευρώ: Ποιοι δισεκατομμυριούχοι κυνηγούν την επόμενη μεγάλη ομάδα
- 170 χρόνια Burberry: Η ιστορία της καμπαρντίνας που έγινε βρετανικό σύμβολο τώρα σε μουσείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.