• First Top Stories

    Βερύκιος απαντά σε Μαντζουράνη: Ούτε αυτοκίνητο, ούτε σπίτι έχω! Ας μου πάρει την ψυχή!


    Άμεση ήταν η απάντηση του Δήμου Βερύκιου στη δήλωση του Γιάννη Μαντζουράνη, που τον απείλησε μέσω του mononews με αγωγές. Ο γνωστός για τα εκρηκτικά ξεσπάσματά του δημοσιογράφος ανέφερε με νόημα ότι ούτε αυτοκίνητο έχει, ούτε σπίτι, για να του το πάρει ο δικηγόρος.

    Αναλυτικά, η δήλωση του Δήμου Βερύκιου έχει ως εξής: “Κάπου διάβασα ότι ο Γιάννης Μαντζουράνης εν βρασμώ ψυχής είπε ότι θα μου κάνει αγωγή και θα μου πάρει το σπίτι και το αυτοκίνητο, απαντώ: Ούτε αυτοκίνητο, ούτε σπίτι έχω! Ας έρθει να μου πάρει την ψυχή μου.. Εν βρασμώ ψυχής φαίνεται ο χαρακτήρας του καθενός. Άκου “θα του πάρω το σπίτι και το ΙΧ”; Τι θα τα κάνεις τόσα σπίτια Γιάννη μου; Για να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ; Προφανώς μ’έβριζε χωρίς να είχε δει το επίμαχο σημείο της τηλεοπτικής μου παρέμβασης. Δεν είναι η 1η φορα…”.

    Δείτε τα διαδοχικά tweets του δημοσιογράφου για τον Γ. Μαντζουράνη:

    Σε αποκλειστική του δήλωση στο mononews.gr  ο Γιάννης Μαντζουράνης ήταν ξεκάθαρος για τον γνωστό δημοσιογράφο. “Δεν με ξέρουν καλά. Εγώ έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου. Θα κάνω αγωγή στο Βερύκιο και θα του πάρω και το αυτοκίνητο και το σπίτι. Ακόμα και συγνώμη να μου ζητήσει δεν πρόκειται να κάνω πίσω”, δήλωσε στο mononews ο δικηγόρος του Ελληνικού Δημοσίου στη διαδικασία της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών.

    Η κόντρα των δυο ανδρών άρχισε όταν ο Δήμος Βερύκιος  εξαπέλυσε αιφνιδιαστική επίθεση στον δικηγόρο, σε έκτακτη εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας στον Alpha. Ο δημοσιογράφος παρατήρησε ότι ο κ. Μαντζουράνης είναι και δικηγόρος του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος συμμετέχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά ταυτόχρονα  και συνήγορος του Ελληνικού Δημοσίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

    Μέσω όμως του mononews.gr, o κ. Μαντζουράκης διευκρίνισε ότι “ποτέ δεν ήμουν νομικός σύμβουλος σε καμία υπόθεση του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως, είμαι συνήγορος υπεράσπισης συγκατηγορούμενού του δικηγόρου στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια”.  

    Αντίθετα, σημείωσε, “είμαι δικηγόρος υπεράσπισης του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά σε δυο υποθέσεις του: Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η δίκη του οποίου θα αρχίσει εντός του 2016 και νομικός του σύμβουλος στην υπόθεση της κατηγορίας του για φοροδιαφυγή. Το γεγονός όμως αυτό δεν μου απαγορεύει να είμαι νομικός σύμβουλος του Ελληνικού Δημοσίου στην υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/tileoptikes-adies-marinakis-savvidis-aftoprosopos-sti-diadikasia-tis-dimoprasias-video/70099

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/mantzouranis-se-verikio-tha-sou-paro-aftokinito-tha-sou-paro-ke-spiti/70104



    ΣΧΟΛΙΑ