• First Top Stories

    Θυροκολλήσεων συνέχεια: Ασφαλιστικά μέτρα από Δ. Κοντομηνά κατά Καλογρίτσα-Σαββίδη

    δημητρης κοντομηνας

    Δημήτρης Κοντομηνάς, Ετών 76, Πρόεδρος Αlpha


    Ασφαλιστικά μέτρα και από τον Δημήτρη Κοντομηνά κατά Καλογρίτσα και Σαββίδη. Δικαστικός επιμελητής του Alpha θυροκόλλησε στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ασφαλιστικά μέτρα κατά των δυο υποψήφιων καναλαρχών, καθώς οι εταιρείες με τις οποίες συμμετέχουν στο διαγωνισμό έχουν και άλλες δραστηριότητες, πέρα από τα ΜΜΕ.

    exodika
    Θυροκόλληση ασφαλιστικών μέτρων από Alpha

    Λίγο νωρίτερα, ασφαλιστικά μέτρα θυροκολλήθηκαν και από το Star (οικογένεια Βαρδινογιάννη) στην περίφραξη του κτηρίου της Καλλιθέας από το δικηγορικό γραφείο Λαζαράτου. Αρχικά, δεν είχε διευκρινισθεί  αν αφορούν κάποιο θέμα προ της έναρξης της διαδικασίας ή κάποιο πρόβλημα, το οποίο προέκυψε κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας, που είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης. Λίγο αργότερα, όμως, υπεύθυνοι του καναλιού ανέφεραν πως τα ασφαλιστικά μέτρα δεν αφορούν τη δημοπρασία, αλλά είναι κατά της υποψηφιότητας Καλογρίτσα. Ωστόσο, η κίνηση αυτή του Βαρδή Βαρδινογιάννη και του νομικού του συμβούλου, δηλαδή η θυροκόλληση των ασφαλιστικών μέτρων εν μέσω της διαδικασίας, προκαλεί ερωτηματικά. Βέβαια, ο δικαστικός επιμελητής έσπευσε να τονίσει πως η θυροκόλληση έγινε σήμερα γιατί αυτή ήταν η τελευταία ημέρα που μπορούσε να γίνει αυτή η επίδοση. Αστυνομικός της ΓΓΕΕ παρέλαβε τους φακέλους και τους προώθησε στο Πρωτόκολλο.

    Η διαδικασία της δημοπρασίας, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης, έχει εξελιχθεί σε μια σκληρή μάχη. Την πρώτη μέρα της διαδικασίας έγινε γνωστό πως κατοχυρώθηκαν οι δύο πρώτες άδειες, χωρίς όμως να γνωρίζουμε το ακριβές ποσό και τους επιχειρηματίες που τις απέκτησαν. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται απόψε από την πλευρά της κυβέρνησης, ή το αργότερο το πρωί της Πέμπτης και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση θα υπάρξει μια ανακοίνωση (συνολική ανακοίνωση) για το αποτέλεσμα της δημοπρασίας, δηλαδή σε ποιους κατοχυρώθηκαν οι 4 άδειες.

    fakelos 2
    Θυροκόλληση ασφαλιστικών μέτρων από Star
    fakelos
    Θυροκόλληση ασφαλιστικών μέτρων από Star

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/tileoptikes-adies-ke-xafnika-asfalistika-metra-apo-star-vardinogiannis/70448

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/esiea-kivernisi-antimetopizi-ti-diaplokime-tous-ekprosopous-ton-ikonomikon-simferonton/70423

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/pios-ine-o-panos-lazaratos-pou-echi-kani-ano-kato-ton-diagonismo-gia-tis-adies/69904



    ΣΧΟΛΙΑ