• First Top Stories

    Σάλος στα social media. Συγκρίνουν τον Σώρρα με τον Τσίπρα

    Τσίπρας

    Αλέξης Τσίπρας


    Ένας γραφικός απατεώνας που υπόσχεται σε υπερχρεωμένους, ευκολόπιστους πολίτες πως με κάποιον μαγικό τρόπο θα ελαφρύνει τα οικονομικά τους βάρη, προσπαθώντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους για να αποκομίσει ίδιον συμφέρον. Σε ποιον πάει το μυαλό σας ακούγοντας αυτήν την περιγραφή; Μία προφανής απάντηση είναι “Ο Αρτέμης Σώρρας”. Όμως κάποιοι στα social media σχολιάζουν πως μία άλλη απάντηση θα μπορούσε να είναι: “Ο Αλέξης Τσίπρας”.

    Ακούγεται απίστευτο, γιατί όχι και προσβλητικό, για τον πρωθυπουργό της χώρας να τον συγκρίνει κανείς με τον Αρτέμη Σώρρα. Αλλά να που κάποιοι βλέπουν ομοιότητες ανάμεσά τους, και συγκεκριμένα ανάμεσα στους ισχυρισμούς του Σώρρα περί 600 δισεκατομμυρίων ευρώ που δήθεν βρίσκονται «κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας», και των εξαγγελιών που έκανε προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας περί διαγραφής χρέους, επαναφοράς 13ου και 14ου μισθού, κατάργησης του ΕΝΦΙΑ και διεκδίκησης των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων.

    Κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό του πόσο θα “κόστιζαν” όλες αυτές οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού, ο αριθμός που βγαίνει είναι ακόμα μεγαλύτερος από τα 600 δισεκατομμύρια ευρώ του Αρτέμη Σώρρα, και για την ακρίβεια φτάνει τα 627,1 δισεκατομμύρια ευρώ!

    sorras tsipras

    Κάποιοι μάλιστα σχολιάζουν δηκτικά ότι το αφήγημα του Αρτέμη Σώρρα, ότι δηλαδή “απέκτησε” το αμύθητο ποσό των 600 δις ευρώ πουλώντας πνευματικά δικαιώματα για εξελιγμένη αρχαιοελληνική τεχνολογία στην αμερικανική κυβέρνηση, είναι πιο πιστευτό από το αφήγημα του Αλέξη Τσίπρα για το πώς θα έσκιζε τα μνημόνια και θα πετύχαινε το “κούρεμα” του ελληνικού χρέους…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πορτοσάλτε και Πιπιλή εναντίον Παπαδάκη: Εσύ έβγαζες στα παράθυρα τον Σώρρα (video)

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Επιδημία “Αρτέμης Σώρρας”: Ξεχρεώστε με μία απλή εξουσιοδότηση

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λαζόπουλος για όλους και για όλα: “Ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης και η… ρόδα του Συντάγματος”



    ΣΧΟΛΙΑ