• First Top Stories

    Ρεκόρ για το mononews.gr! 1,2 εκατ. μοναδικοί χρήστες τον Ιούνιο, 170.000 σε μια μέρα

    • NewsRoom
    sterlina


    Νέο ρεκόρ για το mononews.gr τον μήνα Ιούνιο. Συγκεκριμένα, 1,2 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες εμπιστεύθηκαν και αυτόν τον μήνα το mononews.gr για την ενημέρωσή τους σε θέματα οικονομίας, business, ναυτιλίας, πολιτικής, αλλά και lifestyle. Το αναγνωστικό κοινό του mononews.gr διαβάζει πληθώρα άρθρων, διαφορετικής θεματολογίας και περιηγείται στις ποικίλες κατηγορίες του ιστότοπου, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις 15.000.000 σελιδοπροβολές, που καταγράφηκαν τον περασμένο μήνα. Το ενδιαφέρον του κοινού επικεντρώθηκε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σχετικά με την πώληση της βίλας Κωστόπουλου-Μπαλατσινού στην Φιλοθέη. Το εν λόγω άρθρο  έσπασε το φράγμα των 170.000 μοναδικών χρηστών μέσα σε 24 ώρες , σημειώνοντας ένα ακόμη σημαντικό ρεκόρ.

    Η ομάδα του mononews.gr, που αποτελείται από 30 δημοσιογράφους, τεχνικούς και εργαζόμενους στο εμπορικό τμήμα, αγωνίζεται καθημερινά για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του αναγνωστικού του κοινού, προσπαθώντας να αναδείξει μείζονα θέματα της οικονομίας και της πολιτικής. Αρωγός σε αυτή την αδιάκοπη προσπάθεια είναι φυσικά οι αναγνώστες, οι οποίοι μέσω των δημοσκοπήσεων που αναρτώνται στην ιστοσελίδα mononews.gr, δίνουν το δικό τους μήνυμα, καταθέτοντας την προσωπική τους άποψη για ζητήματα όπως είναι οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις για το ονοματολογικό, οι επικείμενες εκλογές, καθώς και οι αποκαλύψεις σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της Folli Follie.

    Στόχος της δημοσιογραφικής ομάδας του mononews.gr είναι η δημοσίευση αξιόπιστων και αληθών ειδήσεων και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε δυναμικά και στο μέλλον. Μέσα από σημαντικές συνεργασίες, όπως αυτή με το Bloomberg και την πλατφόρμα ναυτιλιακών δεδομένων Vessels Value, θα μαχόμαστε για την ανάδειξη κρίσιμων ζητημάτων και ενδιαφέροντων θεμάτων.

    Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και τη στήριξη.



    ΣΧΟΛΙΑ