ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 5 Νοεμβρίου σχεδιάζει το επιτελείο του Κώστα Μπακογιάννη να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό.
Η ανακοίνωση θα γίνει στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Piraeus 117 Academy.
Ο κ. Μπακογιάννης πραγματοποιεί ήδη τις πρώτες επαφές του με την ομάδα των στενών συνεργατών του στο κεντρικό στρατηγείο του επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μπακογιάννη ολοκληρώνεται το παζλ των γαλάζιων υποψηφιοτήτων, μετά και την ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη ως υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κώστας Μπακογιάννης: Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Μπακογιάννης μπαίνει στο παρκοκρέβατο και εύχεται στον γιο του «χρόνια πολλά»!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Κώστας Μπακογιάννης για τον Δήμο Αθηναίων: «Το σκέφτομαι»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης σε αίτημα Ανδρουλάκη για εκλογές: Μου θυμίζετε το αρνί που ζητά να έρθει το Πάσχα
- Βρετανία: Φιλοξενεί σήμερα συνομιλίες με 35 χώρες με στόχο τη διερεύνηση τρόπων για να ξανανοίξει το Στενό του Χορμούζ
- Ανδρουλάκης: Εκλογές ζητάει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης – «Έχουμε κυβερνητική πλειοψηφία υποδίκων»
- OPEC: Στο τραπέζι η αύξηση της παραγωγής πετρελαίου μόλις ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ – Την Κυριακή οι ανακοινώσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.