• First Top Stories

    Πολάκης Vs Άδωνις (ξανά): “Πόσο τυφλωμένος ακροδεξιός και Ταλιμπάν νεοφιλελεύθερος είσαι”

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης Παύλος Πολάκης


    Ακολουθώντας τη συνήθη τακτική του, ο αναπληρωτής υπ. Υγείας, Παύλος Πολάκης επιτέθηκε μέσω Facebook με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στις αντιδράσεις, που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τις προσλήψεις στις οποίες έχει προχωρήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

    Απαντώντας μάλιστα στον “πολέμιό” του Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε σε «ακροδεξιό παραλήρημα περί “οργίου διορισμών του ΣΥΡΙΖΑ”.

    Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook:
    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ: να αποδεικνύεις ποσο ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ και ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ είσαι ΕΣΥ και η παρέα σου
    ΥΓ 1περίπου 500 επικουρικοί γιατροί και 480 λοιπό επικουρικό προσωπικό νοσοκομείων στους οποίους έχουμε δώσει παράταση πέρυσι και φέτος ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ τα έτη 2013-14 από τις κυβερνήσεις σας και σε κάποιους είχα τα δώσει ήδη εσείς μια πρώτη παράταση. Εμείς για να στηρίξουμε τα νοσοκομεία τους κρατήσαμε και βέβαια διορίσαμε από τον Οκτώβρη του 2015 μέχρι σήμερα άλλες 3830 άτομα (μόνιμους ,επικουρικούς, Κεελπνο,γιατρούς,νοσηλευτικό ,παραϊατρικό κλπ )Άλλοι 3100 είναι σε φάση διορισμού έχοντας ολοκληρωθεί οι διαγωνισμοί ,4000 έρχονται με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ,1760 μόνιμοι άρχισαν σήμερα αιτήσεις στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ (λοιπό προσωπικό και εκαβ) και 2000 γιατροί μόνιμοι θα προκηρυχθούν το Φλεβάρη .
    ΥΓ2 Σας ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ πλέον ότι τα νοσοκομεία στενάζουν από έλλειψη προσωπικού, γιατι δεν κρύβεται πλέον η προσπάθεια που κάνουμε και το ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΕΡΙ “ΟΡΓΙΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ”
    Έχετε χάσει τη μπάλα ΕΝΤΕΛΩΣ ,είστε για γέλια και εσείς και αυτοί που σας δίνουν βήμα …

    πολάκης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλη η αλήθεια για τη Famar

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The wise man: Ποια δουλειά πήρε ο Γ. Ματζουράνης από μεγάλη τράπεζα; Ο Σεριάτος ξανά στις διαφημιστικές business

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατερίνα Παναγοπούλου: “Να ξεκινήσουμε να συνθέτουμε και πάλι την εθνική μας αφήγηση”



    ΣΧΟΛΙΑ