• First Top Stories

    Νέα πρόκληση των Τούρκων: Κατηγορούν τον αρχηγό ΓΕΣ ότι σήκωσε την ελληνική σημαία στις Οινούσσες

    Οινούσσες


    Οι τουρκικές προκλήσεις μοιάζουν να μην έχουν τέλος ενώ και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της γείτονος έχουν ξεκινήσει να παίζουν ένα «παιχνίδι εντυπώσεων» άνευ προηγουμένου. Η νέα πρόκληση που σημειώθηκε είχε στο επίκεντρο τον Αρχηγό ΓΕΣ και Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, τον οποίο οι Τούρκοι κατηγορούν για προκλητική επίσκεψη στις Οινούσσες, με τη «δικαιολογία» ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, είναι… τουρκικές – τις ονομάζουν μάλιστα Koyun.

    Οινούσσες

    Οινούσσες

    Οινούσσες

    Ειδικότερα, δημοσίευμα της τουρκικής sozcu.com.tr, η οποία πρόσκειται στην αντιπολίτευση, αναφέρει ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ «επισκέφτηκε, χωρίς να τον εμποδίσει κανείς, τουρκικό νησί και ύψωσε την ελληνική σημαία» και επιπλέον κάνει λόγο για «18 νησιά που παραχώρησε η Τουρκία στην Ελλάδα», επιχειρώντας να κατηγορήσει την κυβέρνηση Ερντογάν και τον ίδιο προσωπικά.

    Οινούσσες

    Οινούσσες

    Η εφημερίδα, που υποστηρίζει την κεμαλική αξιωματική αντιπολίτευση, ισχυρίζεται πως «ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, την πρώτη επίσκεψή του από την ανάληψη των καθηκόντων του, την έκανε στο νησί Koyun, σε ένα από τα 18 τουρκικά νησιά τα οποία έχει καταλάβει παράνομα η Ελλάδα».

    Η τουρκική εφημερίδα, μάλιστα, προχωράει ακόμα περισσότερο και γράφει: «Ο Στεφανής στις 19 Φεβρουαρίου, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα εμπόδιο, επισκέφθηκε το νησί Κoyun της Σμύρνης, και πόζαρε κάτω από την ελληνική σημαία μαζί με τους καταληψίες Έλληνες στρατιώτες».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στουρνάρας: Το ευρώ ασπίδα προστασίας της οικονομίας – Να ολοκληρωθεί άμεσα η β’ αξιολόγηση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι βλέπει ο Φίλης πίσω από τις ύποπτες κινήσεις Καμμένου για την αγορά του αιώνα με τα F35;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόλεμος Κυριάκου με τη διοίκηση της ΕΡΤ: «Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει κανάλι ας φτιάξει το “Αυγή TV”»



    ΣΧΟΛΙΑ