ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκαριστικό είναι το ποσοστό των ανασφάλιστων οχημάτων στην Ελλάδα, που αγγίζει το 13-14%, σύμφωνα με τη γενική διευθύντρια της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών.
«Σίγουρα μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα που μας απειλούν καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους», τόνισε η Μαργαρίτα Αντωνάκη, μιλώντας στο ΑΠΕ. «Οσο σκληρό κι αν ακούγεται, αν κάποιος δεν μπορεί να ασφαλίσει το όχημά του, θα πρέπει να καταθέσει τις πινακίδες του», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την κ. Αντωνάκη, έχει ολοκληρωθεί τεχνικά η εφαρμογή για φιλική δήλωση τροχαίου ατυχήματος μέσω smartphone, η οποία βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμαστικών εφαρμογών από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Η εφαρμογή αυτή, μετά από τα απαραίτητα τεστ, θα τεθεί σύντομα στη διάθεση του κοινού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σπάει ταμεία: Αυτό το αυτοκίνητο αγόρασαν περισσότερο οι Έλληνες την τελευταία διετία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρατήστε αυτή τη φωτογραφία γιατί δεν θα την ξαναδείτε ποτέ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Der Spiegel: Ιταλία, Γαλλία και Ολλανδία βρίσκονται κοντά σε έξοδο από την Ευρωζώνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ESPO Conference: Οι λιμένες της Ευρώπης σχεδιάζουν το μέλλον τους από τη Θεσσαλονίκη
- Μaersk: «Ψαλίδι» στις προβλέψεις για την παγκόσμια αγορά container λόγω εμπορικού πολέμου
- Ορφέας Βεϊνόγλου: Στρατηγική συνεργασία της OB Streem με τη System Alliance Europe
- Μήνυμα Σι Τζινπίνγκ από Μόσχα: Οι σχέσεις Κίνας – Ρωσίας είναι πιο σίγουρες, σταθερές και ανθεκτικές στη νέα εποχή
