ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στουρνάρας: Σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εξαιρετικής συνεργασίας η συνάντηση με τους επικεφαλής του SSM και SRB
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς μετά την απόρριψη από το SSM (Single Supervisory Mechanism) του Xρήστου Παπαδόπουλου ως διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας, το ΔΣ αποφάσισε να διορίσει νέο αναπληρωτή CEO το Γιώργο Πουλόπουλο και αντιπρόεδρο τον κ. Σταύρο Λεκκάκο.
Πηγές αναφέρουν ότι το ΔΣ της Πειραιώς αποφάσισε να αναζητήσει μέσω της Egon Zehnder νέο διευθύνοντα σύμβουλο. Έως τότε η διοίκηση θα ασκείται από τα δύο ιδιαίτερα έμπειρα στελέχη της Τρ. Πειραιώς, με την καθοδήγηση του προέδρου της Μιχάλη Σάλλα.
Ο Γιώργος Πουλόπουλος εργάζεται ως στέλεχος στην τράπεζα 17 χρόνια και είναι ο CFO της Πειραιώς τα τελευταία 6 χρόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
http://www.mononews.gr/pigi-tou-ssm-sto-mononews-trapeza-pireos-prepi-na-anazitisi-neo-ceo/57126
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα εποχή για το gov.gr: Είσοδος με ένα κλικ, «gov.gr Messenger» και αξιολόγηση απο τους πολίτες – Όλες οι αλλαγές
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ναι, φοράω τα γυαλιά Meta2, κοστίζουν 600 ευρώ και δεν κάνουν μυστική ή παράνομη εγγραφή
- ΑΑΔΕ: Ανοίγει ο δρόμος για πώληση κατασχεμένων ακινήτων – Πώς γίνεται η αποδέσμευσή τους
- Ιράν: «Καταστρέψαμε τρία F-35 στην Ιορδανία» – Διαψεύδει η CENTCOM
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.