• First Top Stories

    Βαρύ πένθος στο Μάντσεστερ: Γεμάτη παιδιά, κυρίως κορίτσια η συναυλία της Αριάνας Γκράντε

    • NewsRoom
    Μάντσεστερ


    Παιδιά και έφηβοι είναι οι περισσότεροι από τους 22 νεκρούς του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Μάντσεστερ Αρένα, όπου έδωσε συναυλία η 23χρονη τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε.

    Λόγω της μακρόχρονης θητείας της στο παιδικό κανάλι Nickelodeon, η Γκράντε είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο νεανικό κοινό και ήταν δεδομένο πως στην συναυλία της θα βρίσκονταν πολλά παιδιά – κάτι που δείχνει ότι ο δράστης γνώριζε καλά ποια θα ήταν τα θύματά του…

    Όπως συμβαίνει συνήθως στις συναυλίες της, γονείς περίμεναν να πάρουν τις κόρες τους, στην αρχή της εφηβείας οι περισσότερες, που είχαν βγει να διασκεδάσουν χωρίς να ξέρουν όμως πως είχαν κλείσει ραντεβού με τον θάνατο.

    Η στιγμή της έκρηξης:

    Συγκλονιστικές μαρτυρίες αναφέρουν πως την ώρα που το πλήθος πανικόβλητο προσπαθούσε να πάει προς την έξοδο ο χώρος γέμισε μυστηριωδώς δεκάδες ροζ μπαλόνια κάτι που δυσκόλεψε πολλούς να βγουν από το Μάντσεστερ Αρένα.

    Βίντεο μέσα από τον συναυλιακό χώρο:

    «Ο σύζυγός μου και εγώ καθόμασταν μπροστά στον τοίχο ευτυχώς και ξαφνικά έγινε αυτό το πράγμα» είπε στον Guardian μια γυναίκα που βρισκόταν στο Μάντσεστερ Αρένα, για να πάρει την κόρη της. Μαζί με τον άντρα της βρήκαν το παιδί τους τραυματισμένο στο λαιμό και με ένα κόψιμο στο πόδι, όμως την ώρα που 22 παιδιά σκοτώθηκαν στο ίδιο σημείο, θεωρούν πως είναι τυχεροί…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρόμος στο Μάντσεστερ: 19 νεκροί από έκρηξη σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονισμένη η Αριάνα Γκράντε από την επίθεση στο Μάντσεστερ – Το πρώτο της μήνυμα (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέιλορ Σουίφτ, Κέιτι Πέρι, Ντε Τζένερις εκφράζουν την συμπαράσταση τους για τους τραυματίες στο Μάντσεστερ



    ΣΧΟΛΙΑ