• First Top Stories

    Ναυτεμπορική: Μπήκαν οι υπογραφές συμφωνίας αναστολής με την Eurobank για τα δάνεια

    • NewsRoom
    Ειρήνη Αθανασιάδου, Ναυτεμπορική

    Ειρήνη Αθανασιάδου, Επιχειρηματίας. μέτοχος Ναυτεμπορικής


    Συμφωνία αναστολής υπεγράφη από την εταιρεία Ναυτεμπορική-Π.Αθανασιάδης & ΣΙΑ ΑΕ και την πιστώτρια τράπεζα Eurobank Ergasias ΑΕ, σύμφωνα με τους όρους της οποίας η τράπεζα, σε συνδυασμό με τα μέτρα και εξασφαλίσεις που έχει ήδη λάβει, δεν θα προβεί στην εξόφληση των ληξιπροθέσμων απαιτήσεών της, ούτε σε πράξεις αναγκαστικής εκτελέσεως ή λήψη άλλων παρεμφερών μέτρων.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία έχει υποχρέωση να παραδώσει στην τράπεζα επιχειρηματικό σχέδιο και πλάνο λειτουργικής αναδιάρθρωσης με στόχο την υλοποίηση ανεξάρτητης και αναγνωρισμένου κύρους συμβουλευτική εταιρεία, στην οποία έχει ήδη προσφύγει η εταιρεία, με βασική επιδίωξη την κεφαλαιακή της ενίσχυση.

    Η πλήρης ανακοίνωση

    Σε συνέχεια της προηγουμένης από 9.06.2017 ανακοινώσεώς της, η εταιρεία Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ-Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΕ κατ’ εφαρμογήν των διατάξεων του Κανονισμού 596/2014 για την κατάχρηση αγοράς και του Κανονισμού του Χ.Α. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι υπεγράφη με την πιστώτρια τράπεζα EUROBANK ERGASIAS ΑΕ Συμφωνία Αναστολής (standstill agreement) κατά τους όρους της οποίας η Τράπεζα, σε συνδυασμό με τα μέτρα και εξασφαλίσεις που έχει ήδη λάβει, ανέλαβε την υποχρέωση να μην αξιώσει την εξόφληση των ληξιπροθέσμων απαιτήσεών της και να μην προβεί σε πράξεις αναγκαστικής εκτελέσεως ή λήψη άλλων παρεμφερών μέτρων, ενώ η εταιρεία δεσμεύθηκε να παραδώσει στην τράπεζα επιχειρηματικό σχέδιο και πλάνο λειτουργικής αναδιάρθρωσης που θα εκπονήσει ανεξάρτητη και αναγνωρισμένου κύρους συμβουλευτική εταιρεία, στην οποία έχει ήδη προσφύγει η εταιρεία, με άμεσο και κύριο σκοπό την κεφαλαιακή της ενίσχυση. Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ-Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΕ θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για κάθε νέα σημαντική εξέλιξη επί του θέματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραντάζεται και η Ναυτεμπορική: Οι τράπεζες απαιτούν εδώ και τώρα 6,5 εκατ . Απίστευτη συμπεριφορά της οικογένειας Αθανασιάδου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναυτεμπορική: Τα λάθη της οικογένειας Αθανασιάδη και η αισιοδοξία για την επόμενη μέρα



    ΣΧΟΛΙΑ