• First Top Stories

    Ο πόλεμος της Ψαρρούς

    • Contributor
    Nammos


    «Στης Ψαρρούς το φιδίσιο μονοπάτι, μάχη δίνεται για ένα δρομάκι…» θα μπορούσε να λέει η ρίμα για τα όσα λαμβάνουν χώρα στην πιο ακριβή παραλία της Μυκόνου.

    Αντίπαλοι μια ιδιοκτήτρια ακινήτων και το καλύτερο σύμφωνα με το περιώνυμο Conde Nast beach club στον κόσμο, το Nammos, το οποίο η πρώτη κατηγορεί για αυθαιρεσίες.

    nammos

    Η πρώτη έχει προσλάβει μάλιστα γνωστό δικηγορικό γραφείο για την υπόθεση το οποίο προσπαθεί να σηκώσει το θέμα, κάνοντας λόγο για άδεια βιολογικού καθαρισμού ο οποίος έγινε τελικά υπόγειο πάρκινγκ.

    Την ίδια στιγμή η τριάδα του Nammos τηρεί σιωπή αλλά από το περιβάλλον τους, διαψεύδονται τα όσα τους προσάπτει η εν λόγω κυρία, υποστηρίζοντας ότι όλα είναι ψέμματα.

    Οι εργασίες για το περίφημο mall προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς, ώστε να είναι έτοιμο να λειτουργήσει μέσα στον Ιούνιο, με διάσημα brands και περιώνυμους οίκους μόδας.

    nammos-kampanes

    Οι γνώστες της υπόθεσης υποστηρίζουν ότι όλη η φασαρία γίνεται από την συγκεκριμένη κυρία για ένα δρομάκι, το οποίο έγινε μήλο της έριδος.

    Πάντως οι ντόπιοι στην Ψαρρού λένε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έχει χτίσει μπροστά από ένα ξενοδοχείο που υπάρχει εκεί, αυθαίρετα μαγαζιά σε μια έκταση χιλίων εκατό τετραγωνικών μέτρων, η οποία ήταν κήπος!

    Γενικά ένας μικρός χαμός σε ότι έχει να κάνει με τα πολεοδομικά του νησιού γενικότερα εξελίσσεται στο νησί των ανέμων, λίγο πριν αρχίσει και επίσημα η νέα σεζόν.

    Ο πόλεμος της συγκεκριμένης κυρίας με την τριάδα του Nammos εντάσσεται σε αυτόν τον χαμό, που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος στην Μύκονο εδώ και χρόνια.

    Την ίδια στιγμή το νησί ετοιμάζεται να υποδεχτεί ορδές Ελλήνων εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων θα το επισκεφθεί για πρώτη και τελευταία φορά.

    Με την ποιότητα αλλά και τις τιμές στα ύψη, περιμένει και αυτή την χρονιά τα δολάρια των Αράβων και άλλων φυλών, που ξοδεύονται αφειδώς σε οργιώδη πάρτι σε βίλες η σε διάσημα ρεστοράν του νησιού.

    Εκεί όπου μπορείς να κάνεις τα πάντα, αρκεί να έχεις να ξοδεύεις….

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι Μυκονιάτες μιλούν για τον «πράο Κωσταντή» του Nammos

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος το Εμιράτο των Κυκλάδων: Μα τι ζήσαμε και φέτος σε Nammos, Rakkan και Scorpios!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλέξανδρος Αγγλούπας: Η ζωή στη φυλακή, το barbeque και η σαμπάνια που έστειλε στο Nammos



    ΣΧΟΛΙΑ