• First Top Stories

    Αλιόσα Γκρίσιν: Ένας γόης σε ελεύθερη πτώση

    Αλιόσσα Γκρίσιν -Ζήνα Γλου

    Αλιόσσα Γκρίσιν – Ζήνα Γλου


    Αν τολμούσε κάποιος έναν παραλληλισμό του γοητευτικού Αλιόσα Γκρίσιν με τον μυθιστορηματικό ήρωα του Καραγάτση Βασίλη Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν, τα μόνα κοινά σημεία που θα έβρισκε είναι η ρώσικη καταγωγή και η έφεση των δύο ανδρών στις ωραίες γυναίκες.

    Ο κ. Γκρίσιν σαφώς δεν είναι ο τυχοδιώκτης ήρωας του Καραγάτση που προσπαθεί να γίνει πλούσιος με κάθε τρόπο, το αντίθετο μάλιστα συμβαίνει.

    Γόνος μιας εύπορης οικογένειας ανέλαβε πριν από λίγα χρόνια την Alpha Grissin από τα χέρια του πατέρα του Βασίλη, την οποία τελικά οδήγησε σε υπαγωγή στον πτωχευτικό κώδικα.

    Παρά τις όποιες προσπάθειες του για να ανακάμψει η εταιρία σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε επιστολή της, ο νεαρός Αλιόσα δεν κατάφερε να αποφύγει την κατάρρευση.

    Τι απέμεινε; Ένας νεαρός που πάντοτε μνημονευόταν περισσότερο για τις αιθέριες υπάρξεις που είχε στην ζωή του, παρά για τις επιχειρηματικές του περγαμηνές.

    Την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το όνομά του ήταν όταν έκανε σχέση με την εξαφανισμένη σήμερα Έλενα Παπαβασιλείου, την περίοδο που η τελευταία δούλευε στον Alpha.

    Εμφανίστηκαν μαζί το καλοκαίρι του 2011, όταν όλα φάνταζαν ακόμη ρόδινα στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Γκρίσιν, στα σοκάκια της Μυκόνου.

    Ακολούθησαν ουκ ολίγες δημόσιες εμφανίσεις τους σε επιδείξεις μόδας όπου ο κ. Γκρίσιν χαμογελούσε στο πλευρό της γοητευτικής παρουσιάστριας αλλά και σε νυχτερινούς ναούς.

    Η σχέση τους κράτησε μέχρι το τέλος του 2011, οπότε οι δρόμοι τους χώρισαν και ο επιχειρηματίας εντρύφησε συναισθηματικά στον χώρο του μόντελινγκ.

    Η νέα του κατάκτηση ήταν η Νατάσα Λυμπερίδου-Playmate του 2010 στον ομώνυμο διαγωνισμό-μια γοητευτική μοντέλα που αναπλήρωσε το κενό της Παπαβασιλείου.

    Ακολούθησε μετά από αυτήν η Νίκη Ερμή, επίσης μοντέλο σε μια σχέση διάρκειας λίγων μηνών το 2015, η οποία έληξε όσο αθόρυβα είχε ξεκινήσει και μετά προέκυψε στην ζωή του η Ζήνα Γλου, γόνος της γνωστής οικογένειας.

    Το ειδύλλιο αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2015 όταν τους είδαν μαζί στο Malconi’s του Κολωνακίου, να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί κάτι άλλο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί.

    Ίσως λένε άνθρωποι που τον ξέρουν ο κ. Γκρίσιν να βρήκε τελικά τον μεγάλο έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της νεαρής σχεδιάστριας.

    Τώρα, μάλλον θα πρέπει να ανασκουμπωθεί και να αρχίσει να ψάχνει και για δουλειά…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εισαγγελέας για τις μεθοδεύσεις της Alpha Grissin; Όλο το παρασκήνιο με την πτώχευση της εταιρείας και την επιτροπή κεφαλαιαγοράς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Alpha Grissin: Τι διευκρινίζει για την αίτηση πτώχευσης. Τι απαντά στο δημοσίευμα του mononews.gr

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέρμα οι πονηριές στιλ Alpha Grissin & Καλογήρου λένε οι τραπεζίτες. Ριζικά μέτρα για 15 επιχειρηματίες που πήγαιναν στην Μύκονο και κάπνιζαν πούρα



    ΣΧΟΛΙΑ