• First Top Stories

    Φώτης Μπόμπολας: Επιστολή με αποδέκτες την οικογένεια Βαρδινογιάννη

    Φώτης Μπόμπολας

    O τέως διευθύνων σύμβουλος της «Πήγασος ΑΕ» ,Φώτης Μπόμπολας.


    Ο κ. Φώτης Μπόμπολας δεν φημίζεται για βιαστικές αποφάσεις. Η κίνησή του να προβεί σε δήλωση για την πώληση του 20% των μετοχών από το ποσοστό συμμετοχής του στο κανάλι, δείχνει ότι είναι αποφασισμένος να στηρίξει την απόφασή του.

    Η φράση του «Το ίδιο αναμένω να κάνουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι (παλιοί και νέοι) έτσι ώστε το MEGA να λειτουργήσει ξανά και να επιστρέψει στην πρώτη θέση τηλεθέασης, εκεί όπου πραγματικά ανήκει» φέρεται σύμφωνα με έγκυρους οικονομικούς και πολιτικούς κύκλους να έχει ως κύριους παραλήπτες την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

    Η οικονομική δυναστεία από την Κρήτη αντιτίθεται σθεναρά στην όποια εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στο MEGA και γενικότερα στα ΜΜΕ και όπως λένε χαρακτηριστικά άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν πολλά, δεν θέλησε ποτέ να συζητήσει με τον επιχειρηματία.

    Η κίνηση του Φώτη Μπόμπολα να πουλήσει τους αιφνιδίασε μερικώς, αφού ήρθε λίγες ημέρες μετά το «ναυάγιο» των συζητήσεων μεταξύ του εκδότη και του επιχειρηματία, ώστε ο τελευταίος να μπει στον «Πήγασο».

    Ιβάν Σαββίδης
    Ιβάν Σαββίδης

    Παρασκηνιακά αυτό που κυκλοφόρησε ευρέως ήταν ότι ο πατήρ κ. Γεώργιος Μπόμπολας σταμάτησε το deal μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Αυτή την φορά όμως ο υιός Μπόμπολας πούλησε σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς να ενημερώσει τον γηραιό πατριάρχη, αν και κάποιοι επιμένουν ότι το έπραξε, μόνο σε ενημερωτική βάση.

    Τώρα αυτό που μένει να φανεί είναι οι εξελίξεις και κυρίως η αντίδραση της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην κίνηση του κ. Μπόμπολα η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης.

    Όντας η οικογένεια με το μεγαλύτερο ποσοστό στο μεγάλο κανάλι, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η όποια απάντηση της στον Φώτη Μπόμπολα για την πώληση, αφού τα μέλη της δεν επιθυμούν καμία επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη.

    Κάτι που φάνηκε προ καιρού όταν ο ολιγάρχης του Βορρά, θέλησε να επικοινωνήσει με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, καλώντας τον στο τηλέφωνο, με τον Τζίγγερ να μην του απαντάει ποτέ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπόμπολας για πώληση του MEGA: «Αμιγώς επιχειρηματική κίνηση»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tράπεζες: Ανοίγει ο δρόμος για άμεση χορήγηση 10 αδειών διαχείρισης κόκκινων δανείων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτη δήλωση Τσίπρα: Η φετινή βαρυχειμωνιά ευθύνεται για τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ



    ΣΧΟΛΙΑ