• First Top Stories

    Συγκλονιστικό video: Αυτό συνέβη στη φονική Porsche;

    • NewsRoom
    porsche


    Απαντήσεις στα αμέτρητα “γιατί” της απίστευτης τραγωδίας με την Porsche, που οδηγούσε ο Γ. Βακάκης στην Αθηνών-Λαμίας και στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, προσπαθούν να δώσουν οι άνθρωποι της Τροχαίας που ερευνούν την υπόθεση, αναζητώντας και την παραμικρή πληροφορία που θα ρίξει φως στα αίτια του δυστυχήματος. 

    Τι γίνεται αν σκάσει το λάστιχο της Porsche στα 332 km/h; Δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

    Μάλλον ο πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου βίντεο ήταν αρκετά τυχερός. Όπως θα έχετε την ευκαιρία να δείτε “τελικιάζει” την GT2 στην autobahn περίπου στα 330 km/h. Ξαφνικά σκάει το πίσω λάστιχο, αλλά πιθανότατα επειδή το αυτοκίνητο ήταν στην ευθεία, ο οδηγός κατάφερε να το ακινητοποιήσει. Η κατάληξη θα ήταν διαφορετική φυσικά, αν είχε υπάρξει πρόβλημα σε μπροστινό λάστιχο.

    Με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με παραπλήσιες επιδόσεις όπως εκείνο του Βακάκη, μπορούμε να αντιληφθούμε τι καταπονήσεις δέχονται τα ελαστικά σε αυτές τις ταχύτητες. Φυσικά, αν ισχύσουν οι πληροφορίες ότι το αυτοκίνητο που δημιούργησε αυτό το δυστύχημα έφερε χιονολάστιχα 11 ετών… τότε καταλαβαίνουμε τι μπορεί πραγματικά να συνέβη.

    Πηγή: newsauto.gr



    ΣΧΟΛΙΑ