• First Top Stories

    Μαρινόπουλος: Στήριξη από τον Ζ.Μηνά (Heineken-Amstel) – Επίθεση από Καραμολέγκο (αρτοποιήματα)


    Επίθεση από τον Μανώλη Καραμολέγκο (αρτοβιομηχανία) στήριξη από τον Ζωούλη Μηνά (Heineken-Amstel) δέχεται, τις τελευταίες ώρες, ο Μαρινόπουλος.

    Ερωτηθείς ο Μανώλης Καραμολέγκος, διευθύνων σύμβουλος της ομώνυμης εταιρίας, στην γενική συνέλευση για το θέμα, που “τρέχει” τις τελευταίες ώρες και αφορά στη βιωσιμότητα του ομίλου Μαρινόπουλου, απάντησε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για μια υπόθεση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως Lehman Brothers της Ελλάδας, καθώς πολλές βιομηχανίες και βιοτεχνίες που προμηθεύουν τη γνωστή αλυσίδα super market κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός αγοράς”.

    Από την πλευρά του Ζωούλη Μηνά, της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας (Heineken-Amstel), η στήριξη προς τον όμιλο Μαρινόπουλο είναι δεδομένη, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος σε συζήτηση με δημοσιογράφους, “είναι πολύ νωρίς να εκφέρουμε οποιαδήποτε άποψη, αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα βρεθούμε απέναντί του, αλλά θα σταθούμε στο πλευρό του σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία”. Ο κ. Μηνά απέφυγε να απαντήσει ποια είναι η συνολική οφειλή του Μαρινόπουλου προς την εταιρία του καθώς σε σχετική ερώτηση δήλωσε ότι αυτά “είναι απόρρητα στοιχεία της εταιρίας και δεν δημοσιοποιούνται”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/emmanouil-karamolegkos-o-marinopoulos-ine-lehman-brothers-tis-elladas/55521



    ΣΧΟΛΙΑ