• First Top Stories

    Νικόλας Μαρτίνος: Ο εφοπλιστής που θα γίνει dj τα Χριστούγεννα

    Nick Martinos

    Νικόλας Μαρτίνος , εφοπλιστή Thenamaris


    Το flyer για την εμφάνισή του είναι σχετικά λιτό. Στο μέσον του δεσπόζει η φωτογραφία του νεαρού Nick Martin, που για τους αμύητους δεν λέει και πολλά. Για τους μυημένους όμως στο glitter κοσμικό γαϊτανάκι και στον χώρο της ναυτιλίας, το συγκεκριμένο όνομα κρύβει πίσω του την ταυτότητα ενός από τους πλέον γνωστούς γόνους, αυτό του κ. Νικόλα Μαρτίνου.

    Ο γιος του κ. Ντίνου Μαρτίνου δεν αρκείται στο να κλείνει συμφωνίες στο γραφείο της Thenamaris, όπου δουλεύει αρκετές ώρες, αλλά αρέσκεται συχνά να παίζει μουσική, συνήθως σε μεγάλα club του εξωτερικού, με το όνομα Nick Martin.

    Ενίοτε το κάνει και στο σπίτι του στο Καβούρι-τα πάρτι του χαρακτηρίζονται μυθικά-αλλά το ερχόμενο Σάββατο θα το πράξει στο Lindsay Lohan Club, στην Ιερά Οδό.

    Εκεί, παραμονή Χριστουγέννων αναμένεται να δώσουν το παρόν και πολλοί φίλοι του από τον χώρο του εφοπλισμού αλλά και η σύζυγός του Ελένη, την οποία παντρεύτηκε πέρυσι.

    Nikolas MartinosΟ γάμος τους χαρακτηρίσθηκε ως το κοσμικό κάλεσμα της χρονιάς, αφού έδωσαν το παρόν ηχηρότατα ονόματα του επιχειρείν, από τον Θόδωρο Αγγελόπουλο και την Γιάννα, μέχρι το ζεύγος Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

    Λάτρης της μουσικής από μικρό παιδί, ο κ. Νικόλας Μαρτίνος έπαιξε για λίγο μουσική στο γαμήλιο πάρτι του, ενώ στα decks ανέβηκε και ο καλός του φίλος Calvin Harris, ο πιο ακριβοπληρωμένος dj του κόσμου.

    Την παραμονή των Χριστουγέννων αναμένεται να μυήσει τους θαμώνες του Lohan Club στις χορευτικές μουσικές που λατρεύει, προσδοκώντας να βάλει φωτιά στην πίστα.

    Θεωρείται εξαιρετικός γνώστης των νέων τάσεων στην χορευτική μουσική, ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό για να ενημερωθεί και έχει παρακολουθήσει δεκάδες συναυλίες διάσημων dj’s πολλοί εκ των οποίων έχουν γίνει φίλοι του.

    Μένει να φανεί κατά πόσο θα καταφέρει να ξεσηκώσει το κοινό του αθηναϊκού κλάμπινγκ, την νύχτα της φετινής παραμονής όχι ως ο γόνος της οικογένειας Μαρτίνου, αλλά ως Nick Martin…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H νέα στρατηγική κίνηση της Thenamaris

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Μαρτίνος: Ναύλωσε πλοίο 6.250 δολ. την ημέρα και έχει ζημιές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θανάσης Μαρτίνος – Πάρης Κασιδόκωστας: Εφοπλιστικό άρωμα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

     



    ΣΧΟΛΙΑ