• First Top Stories

    Li Li Shu: Αθώωση για τον παρουσιαστή, την ηθοποιό και τον γιο της ζήτησε ο εισαγγελέας


    Την αθώωση του γνωστού παρουσιαστή, της ηθοποιού και του γιου της, αλλά κι ενός επιχειρηματία για τη διακίνησης κοκαΐνης στο εστιατόριο-μπαρ Li Li Shu στο Κολωνάκι,  πρότεινε η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.

    Αντίθετα, ενοχή εισηγήθηκε για τους υπόλοιπους 23 κατηγορουμένους, ωστόσο, κατά μετατροπή του κατηγορητηρίου προς το επιεικέστερο.

    Οι «διάσημοι» του εδωλίου πρέπει -κατά την εισαγγελέα- να απαλλαγούν από κάθε κατηγορία καθώς «υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το εάν γνώριζαν ότι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών στο μαγαζί τους».

    Και οι 4 ήταν μέτοχοι στην εταιρία που διαχειριζόταν το εστιατόριο.

    Για τους «επώνυμους» πελάτες του εστιατορίου και -κατά το κατηγορητήριο- της κοκαΐνης, η εισαγγελέας ζήτησε την μετατροπή της κατηγορίας και την καταδίκη τους για το αδίκημα της ιδίας χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

    Όπως είπε στην αγόρευση της: «Αυτά τα πρόσωπα δεν διέθεταν περαιτέρω τις ναρκωτικές ουσίες, αλλά τις χρησιμοποιούσαν προς ιδίαν χρήση».

    Για τον 55χρονο επιχειρηματία μέτοχο στο εστιατόριο-μπαρ, η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος για διακίνηση ναρκωτικών και για συμμετοχή σε συμμορία και όχι σε  εγκληματική οργάνωση.

    Θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Li Li Shu: Περιστασιακή χρήστης κοκαΐνης δηλώνει η Δήμητρα Ματσούκα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Li Li Shu: Τι κατέθεσαν για το κύκλωμα της κόκας πασίγνωστη ηθοποιός και ο γιος της



    ΣΧΟΛΙΑ