ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός βρέθηκε στην Ελβετία ο τέως επικεφαλής της ΑΓΕΤ Ηρακλής Μανώλης Κυπριανίδης. Μάλιστα οι ελβετικές αρχές σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, κάνουν λόγο για δολοφονία. Ο Κυπριανίδης πριν την ΑΓΕΤ Ηρακλής ήταν επικεφαλής της εταιρίας Κεράνης καθώς ο ίδιος είχε παντρευτεί την βασική μέτοχο της εταιρίας Μαρίνα Φλέγγα.
Ο Κυπριανίδης ήταν κάτοχος του περίφημου ακινήτου στο Λαγονήσι του Ωνάση που είχε φιλοξενηθεί ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος. Ένα υπέροχο, αρχιτεκτονικά φτιαγμένο από πέτρα σπίτι κοντά στην θάλασσα. Ο δικτάτορας αμέσως τοποθέτησε συρματοπλέγματα περιμετρικά του οικοπέδου για την προστασία του και επίταξε το διπλανό οικόπεδο όπου εγκατέστησε την έμπιστη φρουρά του. Κατασκεύασε ένα λιμανάκι για να δένει το φουσκωτό του λιμενικού ώστε να υπάρχει εκτός από τον δρόμο μεταξύ των οικοπέδων και δεύτερος δρόμος διαφυγής – αν τον χρειαζόταν ποτέ. Ο δικτάτορας έζησε στο σπίτι του Ωνάση για κάποια χρόνια ώσπου τον συνέλαβε, ο Ιωαννίδης.
Το όμορφο και προνομιακό σπίτι με τον κήπο των 4 περίπου στρεμμάτων αργότερα πέρασε στην ιδιοκτησία της εξαδέλφης του Ωνάση, Λ. Βοϊβόδα. Κάποια στιγμή η off shore εταιρεία, που της ανήκε το ακίνητο, πούλησε τις μετοχές της στον Μανώλη Κυπριανίδη ο οποίος ήδη είχε παντρεύτηκε την Μαρίνα Φλέγγα κόρη μεγαλομετόχου της καπνοβιομηχανίας Κεράνη.
Μετά τον χωρισμό του με την Μ. Φλέγγα ο ίδιος σύνηψε σχέση με την ηθοποιό Μιμή Ντενίση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jumbo: Στόχος αύξηση πωλήσεων 5% και καθαρά κέρδη έως 320 εκατ. ευρώ το 2026
- Ληστεία σε μονοκατοικία στα Μεσόγεια: Άρπαξαν 65.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας
- Δομική Κρήτης: Νέα σύμβαση 9,19 εκατ. ευρώ για το λιμάνι της Ίου και έργα στον ΔΔΑ
- H EnEarth χαιρετίζει τη θετική Γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Άδεια Αποθήκευσης CO2 στον Πρίνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.