ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην αποκάλυψη ότι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ «η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με το χρέος και τις συντάξεις» προχώρησε ο Δημήτρης Καμμένος.
Όπως ανέφερε μιλώντας στον Σκάι, τη Δευτέρα, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και μια ακόμη βουλευτής των ΑΝΕΛ, την οποία δεν κατονόμασε, έλεγαν ότι η συμφωνία με τα Σκόπια είναι μια καλή συμφωνία και πως δεν πρέπει να διακυβευτεί η πορεία της κυβέρνησης, γιατί «θα πάρουμε καλή ρύθμιση για το χρέος, δεν θα μειωθούν οι συντάξεις και θα μειωθεί και ο ΕΝΦΙΑ κατά 30%».
Σημείωσε ότι ειπώθηκαν και αλλά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα που δεν πρέπει να πει λόγω απορρήτου. Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Καμμένο, μετά τη συμφωνία με τα Σκόπια κινδυνεύει και η Θράκη.
Απαντώντας στην αναφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας περί «κουτσού παίκτη», σχολίασε ότι «έχω στηρίξει την κυβέρνηση σε δύσκολες στιγμές» και τον κάλεσε να αποκαλύψει τις πληροφορίες του περί συναλλαγής.
«Το ζήτημα είναι να είσαι σωκρατικά έντιμος σε αυτά που πιστεύεις, να έχεις ίσια περπατησιά όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου» δήλωσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειστή η πόρτα της ΝΔ για Δημήτρη Καμμένο και Μανταλένα Παπαδοπούλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρεμλίνο: Ο κόσμος θα βρεθεί «σε μια πιο επικίνδυνη κατάσταση» μετά το τέλος της συνθήκης για τα πυρηνικά όπλα
- Ιστορικά υψηλή χρηματοδότηση 3,5 δισ. ευρώ από τον Όμιλο ΕΤΕπ στην Ελλάδα το 2025
- Adani Enterprises: Κέρδη ρεκόρ για τη «ναυαρχίδα» του ομίλου λόγω πώλησης μεριδίου
- Ντόναλντ Τραμπ: Οι Ρεπουμπλικανοί πρέπει να εθνικοποιήσουν τις εκλογές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.