• First Top Stories

    Αλέξης-Περιστέρα, Κυριάκος-Μαρέβα μαζί στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση στο δείπνο με Μπαν Κι Μουν

    • NewsRoom

    Áðïøç ôïõ íÝïõ Ìïõóåßïõ ôçò Áêñüðïëçò, ÁèÞíá ÐáñáóêåõÞ 18 Éïõíßïõ 2009.


    Διάλειμμα στις δημόσιες αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς τους εντός και εκτός Βουλής θα κάνουν την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την ευκαιρία της επίσκεψης του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν στη χώρα μας.

    Μάλιστα ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κάνουν και την πρώτη κοινή τους εμφάνιση μετά των συζύγων τους, Περιστέρας Μπαζιάνα και Μαρέβα Γκραμπόφσκι, στο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του Μπαν Κι Μουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

    alexis-tsipras-peristera-mpaziana

     

    marevakiriakos

    Αμέσως μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ θα γίνει δεκτός από τον κ. Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο και θα ακολουθήσει το δείπνο προς τιμήν του στο Μουσείο της Ακρόπολης.

    Το Σάββατο ο Μπαν Κι Μουν θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου στις 09:30, παρουσία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, και στη συνέχεια  θα μεταβεί στη Λέσβο για ολιγόωρη επίσκεψη, συνοδεία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα. Στη Μυτιλήνη ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό και θα επισκεφθεί προσφυγικές δομές.

     



    ΣΧΟΛΙΑ