• First Top Stories

    Α. Σταματιάδης: Θρήνος στην κηδεία του – «Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας» (pics)

    • NewsRoom


    Ράγισαν καρδιές σήμερα στην Άνδρο κατά τη διάρκεια της κηδείας του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

    Ο γνωστός επιχειρηματίας έχασε την μάχη με την ζωή, το μεσημέρι της Παρασκευής μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι του από δύο ληστές τη Μεγάλη Δευτέρα.

    Στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Ανδρου, το νησί από το οποίο καταγόταν ο άτυχος επιχειρηματίας, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι του άτυχου Σταματιάδη. Εκεί και η γυναίκα του με τα δύο παιδιά τους.

    «Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας. Ήσουν και θα συνεχίσεις να είσαι το σωστό παράδειγμα όλης της οικογένειας» είπε η μητέρα του στον επικήδειό της, μέσα σε «βαρύ» κλίμα, ενώ ο γιος του συμπλήρωσε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα λόγια του που του είχε πει ο πατέρας του λίγες ώρες πριν τον πυροβολήσουν οι ληστές μέσα στο σπίτι τους στη Κηφισιά: «Να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις γιε μου. Να μάθεις στη ζωή σου να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους και να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου».

    Στο νησί βρέθηκαν και δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Βρούτσης, όπως και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ.

    Ο 52χρονος επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή το μεσημέρι μετά την άνιση μάχη που έδωσε από τις 2 Απριλίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά τα σοβαρότατα τραύματα που του προκάλεσαν οι δύο ασύλληπτοι ακόμα δράστες, οι οποίοι πρώτα τον χτύπησαν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν πισώπλατα, σχεδόν εξ επαφής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Την Κυριακή στην Άνδρο το τελευταιό αντίο στον Αλέξανδρο Σταματιάδη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξανδρος Σταματιάδης: Με μια συγκινητική οικογενειακή φωτογραφία αποχαιρέτησε τον πατέρα του ο γιος του, Αχιλλέας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Η συγκίνηση της παρουσιάστριας για τον χαμό του Αλ. Σταματιάδη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ