• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αλέξανδρος Σταματιάδης: Με μια συγκινητική οικογενειακή φωτογραφία αποχαιρέτησε τον πατέρα του ο γιος του, Αχιλλέας

    • NewsRoom


    Με μια συγκινητική φωτογραφία από το παρελθόν, η οποία σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του ακολούθους στο Facebook, o γιος του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, Αχιλλέας, «αποχαιρέτησε» τον πατέρα του, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον θάνατο το μεσημέρι της Παρασκευής.

    Στη φωτογραφία απεικονίζονται εκείνος και τα αδέλφια του, μαζί με τους δύο γονείς τους με φόντο τη θάλασσα.

    Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης έχασε τη μάχη που έδινε από την Μεγάλη Δευτέρα, όταν αδίστακτοι ληστές τον πυροβόλησαν μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά. Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου «Γεννηματάς» και πριν από λίγες ημέρες είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο.

    Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης καταγόταν από την άνδρο, όπου και διατηρούσε οικογενειακό σπίτι, στην Ρίβα της Χώρας Άνδρου. Υπήρξε δραστήριο μέλος της κοινωνίας της Άνδρου και στέλεχος του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου. Είχε γεννηθεί στην Βιέννη και δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά με εταιρεία στον χώρο της ενέργειας. Η σύζυγος του είναι γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

    Η κηδεία του επιχειρηματία θα γίνει στην γενέτειρά του την Άνδρο, την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, στις 11.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου Χώρας Άνδρου. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Άνδρου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελένη Μενεγάκη: Η συγκίνηση της παρουσιάστριας για τον χαμό του Αλ. Σταματιάδη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα συλλυπητήρια του εκτεθειμένου Τόσκα στην οικογένεια του Αλ. Σταματιάδη: «Οι δράστες θα λογοδοτήσουν» 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλέξανδρος Σταματιάδης: Τι είπε ο γιατρός από την Ελβετία που είδε τον 52χρονο κάποιες μέρες πριν πεθάνει



    ΣΧΟΛΙΑ