• Top Stories

    Χριστούγεννα 2016: Το Πεδίον του Άρεως ανοίγει τις πύλες του

    • NewsRoom


    «Πρόσκληση» στους κατοίκους και τα παιδιά της Αθήνας να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στο Πεδίον του ‘Άρεως, απευθύνει η Περιφέρεια Αττικής.

    Έπειτα από μήνες αδιάκοπων προσπαθειών, το Πάρκο, «περιμένει τους κατοίκους της πόλης να το αγκαλιάσουν ξανά», σημειώνει χαρακτηριστικά η αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Ερμίνα Κυπριανίδου.

    Ενημερώνει δε, ότι σήμερα το πράσινο συντηρείται και αναβαθμίζεται με 6.000 νέα δέντρα και φυτά. Η φύλαξη διενεργείται σε 24ωρη βάση και η ανάπλαση ολοκληρώνεται, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ανοιχτών για το κοινό, που περιλαμβάνει συναυλίες και παραστάσεις γνωστών καλλιτεχνικών σχημάτων, παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά και πολλές εκπλήξεις,

    Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΤΤ απευθύνει πρόσκληση στο κοινό, την Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στη μεγάλη σχολική γιορτή που εγκαινιάζει τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της, με μουσική, φαγητό, παγοδρόμιο, καρουζέλ, face painting, τραινάκι, ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους. Στα παιδιά θα μοιραστούν τετράδια, χυμοί και μπαλόνια, κεράσματα και κουπόνια συμμετοχής στα παιχνίδια για όλες τις γιορτές. Και όλα αυτά δωρεάν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κλειδώνουν» το Αιγαίο για όλο το 2017 οι Τούρκοι – Ετοιμοπόλεμες οι ΕΔ (αναλυτικά ο χάρτης)

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στοιχεία-ΣΟΚ από την Αχτσιόγλου: 125.000 εργαζόμενοι αμείβονται με λιγότερα από 100 ευρώ μηνιαίως

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας: Διάλεξε την ειρήνη αντί για τον πόλεμο. Έστειλε μήνυμα σε Σόιμπλε αλλά χαμήλωσε τους τόνους



    ΣΧΟΛΙΑ