• Videos & Blogs

    Σοκ! Πατέρας πουλούσε το παιδί του για 11.000 ευρώ για να πάρει αυτοκίνητο στη σύζυγο (video)

    • NewsRoom
    πατέρας πουλά παιδί pateras


    Σοκ έχει προκαλέσει στην Κίνα η περίπτωση ενός άνδρα που προσπάθησε να πουλήσει το πέντε μηνών παιδί του. Ο πατέρας, που επιθυμούσε να πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του, ήλπιζε να της αγοράσει με τα χρήματα ένα νέο αυτοκίνητο ώστε να εξαγοράσει τη συμφωνία της.

    Η κάμερα κατέγραψε τον πατέρα να κρατά στα χέρια το μωρό στην άκρη ενός κεντρικού δρόμου στην πόλη Linyi της ανατολικής Κίνας, στις 12 Ιανουαρίου, και να περιμένει μέσα στο κρύο για τον πιθανό αγοραστεί, σύμφωνα με την People’s Daily Online.

    Η τιμή που είχε συμφωνήσει με τον άγνωστο, τον οποίο ανακάλυψε μέσω του διαδικτύου ήταν στα 80.000 γουάν (σχεδόν 11.000 ευρώ).

    Κατά τύχη, δύο αστυνομικοί παρατήρησαν τον άνδρα και αποφάσισαν να τον ελέγξουν καθώς τους φάνηκε ύποπτος, καθώς περίμενε αγχωμένος επί 10 λεπτά τον πιθανό αγοραστή. Μάλιστα το βρέφος, το οποίο ο πατέρας του δεν είχε φροντίσει να ντύσει κατάλληλα, έκλαιγε ασταμάτητα λόγω το ψύχους.

    Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον άνδρα, ο οποίος δήλωσε το όνομα Zhang στο τμήμα. Όπως εξήγησε στους αστυνομικούς, ήθελε με τα χρήματα να καταφέρει να αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο στη σύζυγό του, ώστε να μπορέσει να συμφωνήσει στην έκδοση του διαζυγίου τους.

    Ο άνδρας συνελήφθη  με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το video που σαρώνει: Αυτό το όπλο κάνει τα δάκρυα σας… σφαίρες (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα «έδειξε» όλα η Τσιμτσιλή στην Ελένη – Ο χορός της κάνει το γύρο του διαδικτύου (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο μικρότερος barista παγκοσμίως είναι μόλις 3 ετών (video)



    ΣΧΟΛΙΑ