• Videos & Blogs

    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις… πούλησε τη ζωή του στη Nike για 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

    Cristiano Ronaldo

    Cristiano Ronaldo


    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο πιο πλούσιος αθλητής στον κόσμο για το 2016, μόλις υπέγραψε ένα μυθικό συμβόλαιο με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης Nike, που προκαλεί ίλιγγο: Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα λάβει συνολικά, σύμφωνα με το TMZ, πάνω από 1 δισεκατομμύρια δολάρια!

    Ο Ρονάλντο υπέγραψε για πρώτη φορά συμβόλαιο με την εταιρεία το 2003. Από τότε έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο διάσημους και ακριβοπληρωμένου αθλητές στον πλανήτη. Για την ακρίβεια, το περιοδικό Forbes τον κατέταξε στην πρώτη θέση με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές για το 2016, με τις αποδοχές του να φτάνουν τα 88 εκατομμύρια δολάρια. 

    Με το νέο συμβόλαιο ο CR7 θα συνεχίσει να “σκοράρει” για αρκετά ακόμα χρόνια για την αμερικανική εταιρεία ένδυσης. Και όπως έσπευσε να εξηγήσει ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια “εφ όρου ζωής”.

    Αυτά δεν είναι τα μόνα καλά οικονομικά νέα για τον άσο της Ρεάλ.  Πριν από λίγες μέρες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας για την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα της Μαδρίτης μέχρι το 2021. Ο Πορτογάλος επιθετικός θα παραμείνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Μαδριλένων καθώς από τα 17 εκατομμύρια το χρόνο που εισέπραττε ως τώρα θα ανέβει στα 21,3 εκατομμύρια τον χρόνο.

    Η ομάδα της Ρεάλ είχε ήδη προχωρήσει λίγο νωρίτερα στην ανανέωση του συμβολαίου ενός ακόμα παίκτη της ομάδας, του Ουαλού  σούπερ σταρ Γκάρεθ Μπέιλ. Ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο θα παραμείνει μέχρι το 2022 στον σύλλογο της Μαδρίτης και θα γεμίσει τον τραπεζικό του λογαριασμό συνολικά με 120.000.000 ευρώ!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κ. Ρονάλντο: Αυτή είναι η βίλα-υπερπαραγωγή με γήπεδο ποδοσφαίρου!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δε φαντάζεστε πόσο κοστίζει το κάθε goal του C. Ronaldo!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Cristiano Ronaldo: Ο Super star που δε θέλει να έχει καμία σχέση με τους συμπαίκτες του



    ΣΧΟΛΙΑ