• AUTO

    Ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear ζητά συγγνώμη από την οικογένειά του για το τροχαίο (video)


    Ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear Ρίτσαρντ Χάμοντ ζήτησε συγγνώμη μέσα από το νοσοκομείο από τη γυναίκα του και τις κόρες του για το σοκαριστικό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το Σάββατο στην ορεινή Ελβετία που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

    Ο Χάμοντ, παρά το γεγονός ότι το supercar που οδηγούσε ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες με εκείνον στο τιμόνι, είχε τύχη βουνό καθώς κατάφερε να την γλιτώσει με ένα απλό κάταγμα στο γόνατο, τη στιγμή που οι εικόνες από το ατύχημα έκαναν το γύρο του κόσμου.

    Δείτε το video:

    https://youtu.be/JoHsvYwTKCI

    «Το δυστύχημα ήταν πραγματικά άσχημο. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Υπήρξε πραγματική ανησυχία για τον Ρίτσαρντ αλλά οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ήταν σε ετοιμότητα και είναι πολύ τυχερός. Θύμισε φριχτές αναμνήσεις από το τροχαίο του 2006, για όσους ήταν μάρτυρες», δήλωσε πηγή στη Sun χτες αναφερόμενη παράλληλα σε παλαιότερο τροχαίο που είχε ο παρουσιαστής το Σεπτέμβριο του 2006, όταν το όχημά του είχε συγκρουστεί με ταχύτητα 130 χλμ. την ώρα, με αποτέλεσμα ο Χάμοντ να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που οδήγησαν σε προσωρινή απώλεια μνήμης και κατάθλιψη.

    Top Gear
    Ο πρώην παρουσιαστής του “Top Gear” Ρίτσαρντ Χάμοντ

    Ωστόσο, ο 47χρονος πρώην παρουσιαστής του Top Gear κατάφερε να βρεθεί ξανά στο νοσοκομείο! Βέβαια, έσπευσε αυτή τη φορά να γυρίσει ένα απολογητικό video ζητώντας συγγνώμη από την οικογένειά του για την ανησυχία που τους προκάλεσε. Το διασκεδαστικό κλιπ που ανάρτησε ο ιστότοπος Drivertribe δείχνει ότι ο Χάμοντ δεν έχει χάσει το χιούμορ του, αφού εξηγεί ότι οι γιατροί θα του φτιάξουν ένα νέο γόνατο που θα μοιάζει με… ελβετικό σουγιά και ευχαριστεί τους φίλους του που του έφεραν κρυφά τζιν στο νοσοκομείο.

    Top Gear
    Εικόνα από το σημείο του ατυχήματος στην Ελβετία

    Σε μια πιο σοβαρή νότα, απευθύνεται στη γυναίκα και τις κόρες του. «Σας ζητώ συγγνώμη που είμαι τόσο εξωφρενικά ηλίθιος», τους λέει, με τον πρώην συμπαρουσιαστή του Τζέιμς Μέι να παρεμβαίνει για να εκφράσει τη συμφωνία του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκαριστικό τροχαίο για τον πρώην παρουσιαστή του Top Gear – Κινδύνεψε η ζωή του



    ΣΧΟΛΙΑ