• Gossip

    Δ. Σαββόπουλος: Μετά την Καλομοίρα, η Πάολα και ο Παντελίδης (video)

    Σαββόπουλος


    Ο γνωστός τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένας ανέλπιστος υποστηρικτής λαϊκόποπ, ποπ και πιο “βαριών” λαϊκών αοιδών. Μετά την έκπληξη στη συναυλία του πριν χρόνια, όπου η Καλομοίρα ξεπετάχτηκε μέσα από μία τούρτα, τώρα ο Διονύσης Σαββόπουλος σε ερώτηση δημοσιογράφου υποστηρίζει την Πάολα, μετά τον πόλεμο που ξέσπασε από τις δηλώσεις της περί εκμετάλευσης της ξενιτιάς και του πόνου από τον Στέλιο Καζαντζίδη.

    Ερωτηθείς ο Σαββόπουλος από τον Χρήστο Χωμενίδη, για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Παντελή Παντελίδη και την Πάολα, απάντησε «Ήταν ένας λαϊκός εκσυγχρονιστής ο Καζαντζίδης διότι για πρώτη φορά με τον Καζαντζίδη νομίζαμε ότι αυτά που λέει για την ξενιτιά, ότι τα έχει πάθει ο ίδιος, Ο Καζαντζίδης μας έκανε να νιώσουμε ότι αυτός τα περνάει. Γιατί μέχρι τότε όλοι οι μεγάλοι μας τραγουδιστές ήταν σαν αγάλματα, καθόντουσαν και έλεγαν το τραγούδι. Οι μεγάλοι δημοτικοί, oι μεγάλοι λαϊκοί, ο Μπιθικώτσης. Ο Καζαντζίδης ήταν ο ίδιος το τραγούδι», είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος για τον Στέλιο Καζαντζίδη.

    Για την Πάολα τόνισε: «Είναι θηρίο στη σκηνή κατά τα’ άλλα το ρεπερτόριο της δε μου λέει τίποτα, αλλά είναι θαυμάσια». Τέλος για τον Παντελή Παντελίδη, τόνισε: «Ο Παντελής ήταν πολύ καλός, ήταν πολύ ενδιαφέρων τραγουδιστής».

    Υπενθυμίζεται ότι στην αντίπερα όχθη βρέθηκε η Καίτη Γκρέυ η οποία δήλωσε “Ό,τι και να λένε δεν μπορούν οι καινούργιες να φτάσουν τα δικά μας τραγούδια. Την Πάολα δεν την γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω ακούσει πώς τραγουδά ζωντανά σε μαγαζί. Όμως την άκουσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και δεν μου είπε τίποτα”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Ο γιος του Τραμπ, Μπάρον και η προφητεία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεσπάθωσε η Πάολα εναντίον του Καζαντζίδη: Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόλεμος στον καλλιτεχνικό χώρο: «Άκουσα την Πάολα να τραγουδάει. Δε μου λέει τίποτα»



    ΣΧΟΛΙΑ