• Gossip

    Αυτός είναι ο παίκτης του Survivor, που έχει σχέση με διάσημη Ελληνίδα κληρονόμο (video)

    Survivor


    Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς άντρες του νέου «Survivor», του reality show που προβάλλεται απο τη συχνότητα του ΣΚΑΪ , είναι παλιός γνώριμος. Πέρα από την αθλητική του καριέρα, η οποία είναι εντυπωσιακή -ως το 2008 αγωνιζόταν στον Εθνικό, με τον οποίο πήρε το Κύπελλο Ελλάδος το 2000 και το 2005 και το Πρωτάθλημα το 2006 και από τότε πήγε στον Πανιώνιο, στον οποίο συνέβαλε αποφασιστικά στην καθιέρωσή του στη δυάδα του ελληνικού πόλο ενώ πλέον παίζει στον Υδραϊκό- από το καλοκαίρι έγινε πιο γνωστός και στο ευρύ κοινό καθώς είχε απαθανατιστεί με μια πολύ γνωστή κληρονόμο, την Εριέττα Κούρκουλου.

    kokkinakis, kourkoulouΗ όμορφη από τις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου έχει έρθει πολύ κοντά με τον 41χρονο αθλητή και οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια πολύ τρυφερή σχέση με τις φήμες να τους θέλουν ζευγάρι, κάτι βέβαια που κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει.

    kokkinakis
    Μάλιστα το καλοκαίρι επέλεξαν να περάσουν μαζί κάποια σαββατοκύριακα στη Μύκονο μαζί με φίλους τους, κάνοντας βόλτα στα σοκάκια όπου και τους απαθανάτισε η κάμερα του «Mykonos LiveTV».

    Οι δυο τους, που φαίνεται να είναι μαζί, διατηρούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, αλλά τώρα αυτή η σχέση συζητιέται πιο έντονα από τη στιγμή που ο 41χρονος πολίστας ετοίμασε βαλίτσες για τον Άγιο Δομήνικο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομακτικό: Να γιατί οι αεροσυνοδοί δεν πίνουν νερό στο αεροπλάνο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mαύρα σύννεφα στο Μπάκιγχαμ: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Kate Middleton και η ανησυχία



    ΣΧΟΛΙΑ