• Media

    Φαίη Σκορδά: Έτσι αντέδρασε όταν άκουσε τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιό τους (video)

    • NewsRoom


    O Γιώργος Λιάγκας άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο εμπορικού καταστήματος και μίλησε και για το διαζύγιό του on camera: «Λένε επειδή τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς καμιά φορά μελαγχολεί τους ανθρώπους αλλά όταν έχεις παιδιά δε σε παίρνει να μελαγχολείς. Όλα είναι φωτεινά, γιορτινά και πολύ όμορφα».

    Και πρόσθεσε: «Θεωρώ δεν έγινε μεγάλος ντόρος γιατί το κάναμε ήρεμα και ήπια. Κάναμε μια κοινή δήλωση στη real στην εφημερίδα του κουμπάρου μας του Νίκου Χατζηνικολάου. Όταν δύο άνθρωποι λόγω της δουλειάς τους όταν παντρεύονται ή κάνουν παιδιά ανακοινώνονται αυτά, θα έπρεπε και στο κλείσιμο της πολύ όμορφης αυτής σχέσης να το κλείσουμε για να μην υπάρχουν αυτά τα αριστερά και δεξιά».

    Η Φαίη αντέδρασε σε αυτά που δήλωσε on camera ο πρώην σύζυγός της και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε καφέ να στα πω» επικοινώνησε με στενό περιβάλλον της Φαίης και μετέφερε τα λόγια της. «Αυτό που είπε ο Γιώργος είναι η απόλυτη αλήθεια. Δε θα βγει ο ένας από τη ζωή του άλλου. Από τη στιγμή που υπάρχουν τα δυο παιδιά τους, που πραγματικά βάζουν πάνω απ’ όλα, δεν πρόκειται να διαλύσουν την έννοια της οικογένειας. Χωρισμένοι αλλά οικογένεια…»

    Δείτε τι άλλο είπε



    ΣΧΟΛΙΑ