• LIFE&STYLE

    Δείτε τον Mourinho να oδηγεί Jaguar πάνω σε παγωμένη λίμνη

    • NewsRoom


    Από τις 17 Δεκεμβρίου, που έληξε η συνεργασία του με την Chelsea, o Jose Mourinho έχει άπλετο χρόνο για να ασχοληθεί με την μεγάλη του αγάπη που είναι τα ακριβά αυτοκίνητα. Ο Mourinho, άλλωστε είναι πρεσβευτής της Jaguar και ταξίδεψε μέχρι τη βόρεια Σουηδία και την πόλη Άργεπλογκ. Εκεί σε μία παγωμένη λίμνη και σε θερμοκρασία -30 βαθμούς Κελσίου, οδήγησε την F-PACE, το πρώτο SUV της βρετανικής μάρκας.

    «Η εμπειρία ήταν μοναδική. Για ανθρώπους – όπως εγώ – που ζουν σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, λίγες ημέρες σε ένα τέτοιο μέρος είναι κάτι το εκπληκτικό. Πάντα μαθαίνω, ακόμη και στο ποδόσφαιρο, όπου θεωρούμαι ειδικός», σχολίασε ο 53χρονος Πορτογάλος τεχνικός. Ο Mourinho διδάχτηκε τα μυστικά της οδήγησης σε παγωμένη επιφάνεια από τον Φινλανδό Tommi Karrinaho, ιδιοκτήτη σχολής οδήγησης στο χιόνι σε συνεργασία με την Land Rover.

    Ο διάσημος προπονητής θέλησε να μιλήσει και για το πότε σκοπεύει να επιστρέψει στους πάγκους των γηπέδων «Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 16 χρόνια που δεν είμαι ενεργός προπονητής. Οπότε δεν είναι κάτι το δραματικό. Σίγουρα όμως θα επιστρέψω σύντομα».



    ΣΧΟΛΙΑ