• City Stories

    Το ΚΠΙΣΝ μέσα από τον φακό σας! Yποβάλετε τις συμμετοχές σας μέχρι 2 Σεπτεμβρίου 2018

    • NewsRoom
    ΚΠΙΣΝ


    Το ΚΠΙΣΝ μέσα από τον φακό σας!

    Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) προσκαλεί φωτογράφους, ανεξαρτήτως επιπέδου, να συμμετέχουν σε μία ομαδική φωτογραφική έκθεση που να αποτυπώνει στιγμές στο ΚΠΙΣΝ μέσα από τον δικό τους φακό.

    Οι φωτογραφίες μπορεί να έχουν τραβηχτεί ήδη, να είναι αρχιτεκτονικές, να εστιάζουν σε ένα στιγμιότυπο, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου σε οποιοδήποτε σημείο του ΚΠΙΣΝ. Όσο πιο δημιουργική είναι η προσέγγισή σας και όσο πιο ελεύθερη η απόδοση του θέματος, τόσο το καλύτερο!

    Η συμμετοχή είναι δωρεάν και φωτογραφίες μπορεί να υποβάλει οποιοδήποτε άτομο άνω των 18 ετών. Μπορείτε να υποβάλετε τις συμμετοχές εδώ σας μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου 2018.

    Όταν ολοκληρωθεί η περίοδος υποβολής, τις φωτογραφίες θα αξιολογήσει μία κριτική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν οι: Γαβριέλλα Τριανταφύλλη, Διευθύντρια Προγραμματισμού και Παραγωγής του ΚΠΙΣΝ, Γιώργης Γερόλυμπος, Αρχιτέκτων – Φωτογράφος, Μανόλης Μωρεσόπουλος, Διευθυντής του Athens Photo Festival και Χάρης Πρέσσας, Εικαστικός-Πρόεδρος Τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

    Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα εκτεθούν σε μία μεγάλης κλίμακας έκθεση, καλύπτοντας 400 μέτρα της περιμέτρου του ΚΠΙΣΝ!

    Η έκθεση έχει σχεδιαστεί και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό United Photo Industries με έδρα την Νέα Υόρκη, ακολουθώντας το μοντέλο των υπόλοιπων εκθέσεων “FENCE” που έχει διοργανώσει, και υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

    Περιμένουμε τις συμμετοχές σας εδώ!

    Δείτε τους όρους συμμετοχής εδώ.

    ΚΠΙΣΝ
    Πηγή: www.snfcc.org

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Oι Action Hero διασχίζουν την Ευρώπη συλλέγοντας τραγούδια και κάνουν στάση στο ΚΠΙΣΝ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις μουσικές προτάσεις με ελεύθερη είσοδο για αυτή την Πέμπτη (23 Αυγούστου 2018)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αισχύλεια 2018: Ο πολιτιστικός θεσμός της Ελευσίνας επιστρέφει – Δείτε το πρόγραμμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Taratsa International Film Festival της Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά στο BIOS



    ΣΧΟΛΙΑ