• Rumours...

    Μία γιορτή και τρία γενέθλια στο σπίτι της Μαρίνας Βερνίκου, ιστορίες έμπνευσης από τον Βασίλη Ζούλια, το καρναβάλι της Φλωρεντίας και η επιτυχία μίας ξεχωριστής παράστασης

    Μία γιορτή και τρία γενέθλια στο σπίτι της Μαρίνας Βερνίκου, οι ιστορίες έμπνευσης του Βασίλη Ζούλια, η αναβίωση του καρναβαλιού της Φλωρεντίας και η επιτυχία της παράστασης «Μία κυρία ατυχήσασα»

    Η δημοσιογράφος Βίκυ Παλαιολόγου


    Μία γιορτή και τρία γενέθλια

    Στο πανέμορφο διαμέρισμα της κόρης της, Μαρίνας Βερνίκου, στους πρόποδες του Λυκαβηττού, με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη και την Αθήνα, κάλεσε τις φίλες της η μητέρα της, Ντέμη Βεζυρούλη, για να γιορτάσει… ετεροχρονισμένα τη γιορτή της, αλλά και για να προσφέρει τρεις τούρτες έκπληξη σε εορτάζουσες φίλες της που η κάθε μια με τη σειρά της έσβηνε τα κεράκια και δεχόταν τις ευχές των παρευρισκόμενων.

    Βραδιά αποκλειστικά για γυναίκες που έδωσαν τις ευχές τους, απήλαυσαν τις εξαιρετικές δημιουργίες του σπιτικού μενού που είχε επιμεληθεί μια φίλη της εορτάζουσας, η κυρία Τάτη Μποκότση, διασκέδασαν με μουσική και χορό μέχρι τις μεγάλες πρωινές ώρες.

    Η Αναστασία Ζαννή και οι τραγουδίστριες της όπερας Βασιλική Καραγιάννη και Έλενα Κελεσίδου με τις μουσικές τους επιλογές ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού αφιερώνοντας γνωστές μελωδίες στην εορτάζουσα και τις καλεσμένες της.

    Η Μαρίνα Βερνίκου με την κόρη της, Ντεμίλια, και την σοπράνο Αναστασία Ζαννή
    Η Μαρίνα Βερνίκου με την κόρη της, Ντεμίλια, και την σοπράνο Αναστασία Ζαννή
    Η μοναδική θέα από το σπίτι της Μαρίνας Βερνίκου
    Η μοναδική θέα από το σπίτι της Μαρίνας Βερνίκου
    Η μια από τις εορτάζουσες Ελένη Αντωνιάδου, η Αγγελική Αγγελίδη και η Αμαλία Χατζηευθυμίου
    Η μια από τις εορτάζουσες Ελένη Αντωνιάδου, η Αγγελική Αγγελίδη και η Αμαλία
    Χατζηευθυμίου
    Οι δύο σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και Έλενα Κελεσίδου αφιερώνουν τραγούδια στις καλεσμένες
    Οι δύο σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και Έλενα Κελεσίδου αφιερώνουν τραγούδια στις καλεσμένες
    Η εορτάζουσα Ντέμη Βεζυρούλη με την Αναστασία Ζαννή
    Η εορτάζουσα Ντέμη Βεζυρούλη με την Αναστασία Ζαννή
    Σε μια ομαδική φωτογραφία οι καλεσμένες. Διακρίνουμε την εορτάζουσα στο κέντρο Ντέμη Βεζυρούλη, την Άλκηστη Πρίνου, την Έλενα Κουλαϊζίδου, τις σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και Έλενα Κελεσίδου, την Όλγα Καραβερβέρη, την Αμαλία Χατζηευθυμίου, την Αγγελική Αγγελίδη
    Σε μια ομαδική φωτογραφία οι καλεσμένες. Διακρίνουμε στο κέντρο την εορτάζουσα, Ντέμη Βεζυρούλη, την Άλκηστη Πρίνου, την Έλενα Κουλαϊζίδου, τις σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και Έλενα Κελεσίδου, την Όλγα Καραβερβέρη, την Αμαλία Χατζηευθυμίου, την Αγγελική Αγγελίδη

    «Ιστορίες Έμπνευσης» με τον σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, στη Θεσσαλονίκη

    Μια σειρά εκδηλώσεων με θέμα «Ιστορίες Έμπνευσης» εγκαινίασε στην συμπρωτεύουσα η PR Consultant Χριστίνα Τζελέπογλου για να γιορτάσει τα τρία χρόνια του lifestyle site της Positivelife.gr.

    Κάθε εκδήλωση θα έχει έναν επίσημο καλεσμένο ο οποίος θα εμπνέει μέσα από την προσωπική του ιστορία.

    Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις θα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατίθεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

    Το 1ο event, ένα απογευματινό τσάι, έγινε στον πανέμορφο χώρο του Pink Dot Café, με επίσημο προσκεκλημένο το σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια ο οποίος ενέπνευσε τους καλεσμένους μέσω της ιστορίας του.

    Μέρος των εσόδων διατέθηκε στο ‘Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ’.

    Ο σχεδιαστής διηγήθηκε με αυθεντικότητα πώς από τα ναρκωτικά και τις απόπειρες αυτοκτονίας έφτασε να διανύει μια τόσο εξαιρετική επαγγελματική πορεία.

    Μίλησε για την αποδοχή, για την αγάπη του εαυτού, μοιράστηκε αλήθειες και σπουδαία μηνύματα.

    Έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως θα ήθελε να μπορούσε να αγκαλιάσει τον μικρό του εαυτό λέγοντάς του πως όλα στο τέλος θα πάνε καλά.

    Μέσα από το μοναδικό του μοίρασμα απόδειξε ότι τα σκοτάδια πάντα οδηγούν στο Φως.

    Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας με την PR Consultant Χριστίνα Τζελέπογλου
    Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας με την PR Consultant Χριστίνα Τζελέπογλου
    Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας με την Ράνια Σπυρίδου και την Αλίνα Μυλωνά-Χρυσογόνου
    Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας με την Ράνια Σπυρίδου και την Αλίνα Μυλωνά-Χρυσογόνου

    H αναβίωση του Καρναβαλιού της Φλωρεντίας με ένα Gala Dinner Ball «Queens at the Palace»

    To θρυλικό Palazzo Vecchio της Φλωρεντίας άνοιξε μετά από πολλά χρόνια και φιλοξένησε στο Salone del Cinquecento το αποκριάτικο Gala Dinner ‘Queens in the Palace’ στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την αναβίωση του Καρναβαλιού της Φλωρεντίας.

    Η βραδιά ξεκίνησε με ορχήστρα αγγέλων και μουσικοχορευτικά ενσταντανέ από σύγχρονα ακούσματα μέχρι και όπερα, καθώς και περάσματα υπέροχων αποκριάτικων κουστουμιών από την Antonia Sautter που είχε και την καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς.

    Το dinner δημιουργήθηκε από την διάσημη οικογένεια του chef Guido Guidi.

    Μια πολύπλευρη οργάνωση ξεκίνησε φέτος για την αναβίωση του Καρναβαλιού της Βενετίας με μια επιτροπή σημαντικών εκπροσώπων του ωραίου φύλου από πολλά μέρη του κόσμου, με ιδιαίτερη αγάπη στην Φλωρεντία,  πού συντόνισαν και έκαναν πραγματικότητα κάποιες πολύ ιδιαίτερες εκδηλώσεις. Ανάμεσά τους η Πρόεδρος Randa Eid, η Giovanna Cicutto-Quinn, πρώην σύζυγος του καλλιτέχνη Lorenzo Quinn, γιου του Άντονι Κουίν, και αδελφή του Προέδρου της Biennale, η Claudia Jerger, Vice President του YOU FOUNDATION, η Micaela Ricci του Οικου Ricci, η Federica Rotondo, η Elsa Michael.

    Αναμεσά τους ήταν και η ελληνίδα πρόεδρος της γαλλο-ελληνικης πολιτιστικής κίνησης Le Soleil Foundation Αντα Ηλιοπούλου, που ήταν και υπεύθυνη για την πρόσκληση προς την Kiera Chaplin, εγγονή του Charlie Chaplin και δισέγγονη του πολυβραβευμένου αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Ευγένιου Ο’Νήλ, η οποία ορίσθηκε από την Επιτροπή ως η πρώτη Βασίλισσα του Καρναβαλιού της Φλωρεντίας.

    Μεγάλοι οικοι συμμετείχαν στο γεγονός όπως το Gucci Garden που διοργάνωσε το after party, ο Ferragamo που χάρισε πλούσια δώρα, ο οίκος Ricci που ντύνει τον Πρόεδρο Μακρόν και τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οίκος Swarovski, o Enrico Coveri, και πολλοί αλλοι.

    Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων ήταν ο περιφερειάρχης της Τοσκάνης Eugenio Giani, η πριγκίπισσα Beatrice της Ορλεάνης, η Ute Henriette Ohoven, ειδική πρέσβειρα της UNESCO, η Claudia Jerger, Πρόεδρος του You Foundation for Children in Need, το Gucci Group, ο σχεδιαστής κοσμημάτων Thomas Sabo και  η εικαστικός σύζυγός του Rita Sabo, το Νο. 17 στα rankings καλλιτεχνών σε παγκόσμια κατάταξη Erwin Wurm με τη σύζυγό του Elise Mougin και την κόρη τους, ο εικαστικός Andrea Roggi, οι ινδοί πολυεκατομμυριούχοι Momaya, o διάσημος γκαλερίστας του David La Chapelle, Dirk Geuer, ο Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Max Musto και πολλοί άλλοι.

    Την επόμενη μέρα ακολούθησε παρέλαση με μασκαράδες, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, συγκροτήματα και το board βράβευσε την καλύτερη παρουσία με τον Δήμαρχο της Φλωρεντίας, Ντάριο Ναρντέλα, να δίνει τα βραβεία μαζί με την Κίρα Τσάπλιν ως βασίλισσα του καρναβαλιού και την αντιδήμαρχο πολιτισμού, Alessia Bettini.

    Το θρυλικό Palazzo Vecchio άνοιξε για πρώτη φορά και φιλοξένησε το Gala στο Salone del Cinquecento
    Το θρυλικό Palazzo Vecchio άνοιξε για πρώτη φορά και φιλοξένησε το Gala στο Salone del Cinquecento

     

    Η έναρξη της βραδιάς με την ορχήστρα των αγγέλων

     

    Η Μαρία Αντουανέτα
    Η Μαρία Αντουανέτα

     

    Η Giovanna Cicutto Quinn, η Claudia Jerger, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια Antonia Sautter και η εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν, Kiera Chaplin
    Η Giovanna Cicutto Quinn, η Claudia Jerger, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια Antonia Sautter και η εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν, Kiera Chaplin

     

    Michaela Ricci και Filippo Ricci
    Michaela Ricci και Filippo Ricci

     

    Η Kiera Chaplin, η Giovanna Cicutto-Quinn και ο δημοσιογράφος Andrea Vignolini
    Η Kiera Chaplin, η Giovanna Cicutto-Quinn και ο δημοσιογράφος Andrea Vignolini

     

    Η Κiera Chaplin με τον Δήμαρχο της Φλωρεντίας, Ντάριο Ναρντέλα
    Η Κiera Chaplin με τον Δήμαρχο της Φλωρεντίας, Ντάριο Ναρντέλα

     

    To Art de la Table
    To Art de la Table

    Μια Κυρία Ατυχήσασα με εξαιρετική επιτυχία

    Πέντε παραστάσεις έδωσε η θεατρική ομάδα ARTE στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών την περασμένη εβδομάδα και όλες τις ημέρες το θέατρο ήταν sold out.

    Η κωμωδία «Μια Κυρία Ατυχήσασα» του Αλέκου Σακελλάριου ήταν τυχερή για τους συντελεστές της παράστασης, αφού από την ημέρα της πρεμιέρας την τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τη σύζυγό του και ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του, Νατάσα Παζαΐτη, που έσπευσαν να χειροκροτήσουν τα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρο και Αλίκη, ανταποκρίθηκε στους σκοπούς της, που ήταν να ενισχυθεί το έργο της οργάνωσης HOPEGenesis για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα στα ακριτικά νησιά και στην Ανακουφιστική Φροντίδα της Ζωής ‘Γαλιλαία’.

    Στην πρώτη σειρά ήταν ακόμα η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τον σύζυγο της Μίνωα Μάτσα.

    Η κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Μια Κυρία Ατυχήσασα» είχε ως συντελεστές εφοπλιστές, επιχειρηματίες, αλλά και έναν καρδιοχειρουργό, τον Σέργιο Θεοδωρόπουλο, πρώην δεξί χέρι του Μαγκντί Γιακούμπ.

    Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί ήταν με σειρά εμφανίσεως ο Γιώργος Αλεξανδράτος, ο Γιάννης Αγγελάκης, ο Γιάννης Μανιατόπουλος, ο Χρήστος Μπεόγλου, ο Τάσος Παναγόπουλος, ο Νίκος Φραγκίστας, η Νανά Αρβανιτάκη, η Μαρία Κασκαρέλη, η Αλίκη Καραμανλή, η Μαριάννα Κεφαλλωνίτη, η Ιόλη Κουβέλη, η Χριστίνα Μαρουβά, η Έστερ Μιγιώνη, η Έλενα Μπαλτζόγλου, η Στεφανία Τριανταφύλλου, η Λουβένια Χωματά, ο Νίκος Μπιλίρης, ο Παντελής Κουβέλης, ο Κωνσταντίνος Μυριάνθης, ο Απόστολος Δούκας, ο Στέργιος Τζελέπης, ο Σίμος Κυπαρισσόπουλος, ο Αλέξανδρος Καραμανλής, ο Τίμος Τζάννες, ο Χριστόδουλος Αργυρόπουλος, η Νένα Παναγάκου, η Νινέττα Βαφειά, η Αθηνά Κασκαρέλη, ο Σέργιος Θεοδωρόπουλος και σε πρώτη εμφάνιση στη θεατρική σκηνή η Σοφία Τσουβελεκάκη-Βαχάρη.

    Είναι η ομάδα που ενθουσίασε το κοινό, μας έκανε να γελάσουμε και καταχειροκροτήθηκε ακόμα και στη διάρκεια της παράστασης, ενώ στο τέλος, τα συγχαρητήρια έδιναν και έπαιρναν μέχρι αργά στον προαύλιο χώρο του Θεάτρου.

    Μετά το τέλος κάθε παράστασης, οι παρευρισκόμενοι απολάμβαναν το ποτό τους που κάθε μέρα ήταν προσφορά και από έναν χορηγό.

    Ένα από τα βράδια, η Σοφία Τσουβελεκάκη έγινε 60 χρονών και με την ευκαιρία οργανώθηκε ένα αυτοσχέδιο πάρτι, στο οποίο το menoo by Platis της είχε ετοιμάσει μία πρωτότυπη τούρτα με έντονο το ‘χρώμα’ της παράστασης.

    Πριν από την έναρξη κάθε παράστασης, αλλά και μετά το τέλος, χαριτωμένες δεσποινίδες πρότειναν στους θεατρόφιλους να αγοράσουν λαχνούς για να κερδίσουν εκλεκτά δώρα, δώρα φίλων της ομάδας, με τη ρακέτα της Μαρίας Σάκκαρη να είναι το top Βραβείο, ενώ τα υπόλοιπα δώρα περιλάμβαναν δείπνο στο Athenee ή στο Divani Acropolis, αλλά και στο νέο hot spot της Βουλιαγμένης, το Peninsula, δώρα από τους Brooks Brothers, από το Replay, από το My Crown Collection, από τη Symmetria Cosmetics και πολλά άλλα.

    Ο εφοπλιστής Νίκος Φραγκίστας, εντυπωσίασε με το τραγούδι του στην έναρξη της παράστασης
    Ο εφοπλιστής Νίκος Φραγκίστας, εντυπωσίασε με το τραγούδι του στην έναρξη της παράστασης
    Η Νατάσα Παζαΐτη με την Νίνα Βλάχου και τον πρωταγωνιστή Τίμο Τζάννες
    Η Νατάσα Παζαΐτη με την Νίνα Βλάχου και τον πρωταγωνιστή Τίμο Τζάννες
    Η πρωταγωνίστρια Νινέττα Βαφειά ανάμεσα στον Τάκη Κανελλόπουλο, την Ιλεάνα Φράγκου-Καραμπέλου και την Αρετή Δαλακούρα
    Η πρωταγωνίστρια Νινέττα Βαφειά ανάμεσα στον Τάκη Κανελλόπουλο, την Ιλεάνα Φράγκου-Καραμπέλου και την Αρετή Δαλακούρα
    Τα κορίτσια με τους λαχνούς για τη λαχειοφόρο αγορά
    Τα κορίτσια με τους λαχνούς για τη λαχειοφόρο αγορά
    Η Σοφία Βαχάρη-Τσουβελεκάκη που γιόρτασε και τα γενέθλιά της, με τον σύζυγό της, Κώστα Τσουβελεκάκη
    Η Σοφία Βαχάρη-Τσουβελεκάκη που γιόρτασε και τα γενέθλιά της, με τον σύζυγό της, Κώστα Τσουβελεκάκη
    Η τούρτα των γενεθλίων της Σοφίας Βαχάρη Τσουβελεκάκη που θυμίζει έντονα την παράσταση
    Η γράφουσα ανάμεσα στον Αλέξανδρο Καραμανλή, τον Γιώργο Αλεξανδράτο και την Αλίκη Καραμανλή
    Η γράφουσα ανάμεσα στον Αλέξανδρο Καραμανλή, τον Γιώργο Αλεξανδράτο και την Αλίκη Καραμανλή
    Η πρωταγωνίστρια Νινέττα Βαφειά με τις κυρίες Hala Khoury, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου και Αρετή Δαλακούρα
    Η πρωταγωνίστρια Νινέττα Βαφειά με τις κυρίες Hala Khoury, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου και Αρετή Δαλακούρα
    Το εντυπωσιακό φινάλε της παράστασης
    Το εντυπωσιακό φινάλε της παράστασης



    ΣΧΟΛΙΑ