• Rumours...

    Η παγκόσμια διάκριση της Celia Kritharioti, το glamorous πάρτι της «σιδηράς κυρίας» της διαφήμισης και μία νέα παράσταση για φιλανθρωπικούς σκοπούς

    Η δημοσιογράφος Βίκυ Παλαιολόγου

    Η δημοσιογράφος Βίκυ Παλαιολόγου


    Μία ακόμη παγκόσμια διάκριση για τη Celia Kritharioti

    Η αγαπημένη σχεδιάστρια Celia Kritharioti και οι δημιουργίες της στις βιτρίνες του Harrods ανάμεσα στις ωραιότερες βιτρίνες στον κόσμο.

    Το WindowsWear είναι ένας αμερικανικός οργανισμός που βραβεύει κάθε χρόνο τις καλύτερες βιτρίνες καταστημάτων στον κόσμο μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας.

    Στις διάφορες κατηγορίες βραβεύονται οι καλύτεροι εσωτερικοί χώροι από τις πιο δημιουργικές μάρκες πολυτελείας που επιλέγονται βάσει αυστηρών κριτηρίων.

    Μάρκες όπως οι Gucci, Loewe, Bottega Veneta, Swarovski, Tiffany’s, Tod’s, Valentino, Bulgari, Coach, Jacquemus, Loro Piana, L’Oréal, Marc Jacobs, Michael Kors, Moncler, Dior, Ferragamo, Jaeger-LeCoultre, Jo Malone, Marc Jacobs, Paul Smith, Louis Vuitton, Thierry Mugler, Prada, Hermes Roger Vivier, Galleries Lafayette κ.α. διαγωνίζονται για το βραβείο ωραιότερης βιτρίνας.

    Κι εδώ έχουμε μια Ελληνίδα που μας τιμά στο εξωτερικό: τη Σήλια Κριθαριώτη!

    Μάλιστα! Επελέγη η βιτρίνα του Harrods με τις δημιουργίες της Celia Kritharioti να εκπροσωπήσει το βρετανικό πολυκατάστημα στον διαγωνισμό, τα αποτελέσματα του οποίου θα ανακοινωθούν στις 8 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη!

    Κάθε κατηγορία θα βραβευθεί ξεχωριστά, ανάλογα με τις ψήφους που θα πάτρι!

    Η WindowsWear ξεκίνησε το 1931 και σκοπός είναι να διατηρεί ζωντανές στη μνήμη τις ωραιότερες βιτρίνες που έχουν γίνει από τότε.

    Εν τω μεταξύ, η Σήλια ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συλλογή που θα παρουσιάσει στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι τον Ιανουάριο, μια που η φίρμα της βρίσκεται στην Επίσημη Ατζέντα της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής.

    LUISA WORLD x ΕΛΕΠΑΠ Xmas 2023

    Με ένα all-day shopping event για να ενισχύσει τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ, το LUISA WORLD flagship στο Κολωνάκι φιλοξένησε δεκάδες φίλους και φίλες.

    Ο καλλιτέχνης Άγγελος Πλέσσας δημιούργησε ένα συλλεκτικό t-shirt με την υπογραφή του, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου όπως επίσης και μέρος απο τα συνολικά έσοδα εκείνης της ημέρας, διατέθηκαν στο ΕΛΕΠΑΠ, αναγνωρίζοντας την πολύχρονη προσφορά του.

    Ήρα Κουτούδη και Άγγελος Πλέσσας με το συλλεκτικό t-shirt- ανάμεσά τους
    Ήρα Κουτούδη και Άγγελος Πλέσσας με το συλλεκτικό t-shirt- ανάμεσά τους

    Την ίδια μέρα, εγκαινιάσθηκε ο ανακαινισμένος ημιώροφος του καταστήματος που έχει μετατραπεί σε accessories floor, σε σχέδια του αρχιτέκτονα Διονύση Βούη.

    Alfhild Kulper και Διονύσης Βούης
    Alfhild Kulper και Διονύσης Βούης

    Για τη διακόσμηση του ορόφου ανατέθηκε στη διεθνή καλλιτέχνιδα Alfhild Kulper η επιτόπου δημιουργία ενός γλυπτού έργου με μικτές τεχνικές.

    Λάουρα Λαλαούνη-Δραγνή, Κωνσταντίνος Αργυρός και Αναστασία Τσουρέκα
    Λάουρα Λαλαούνη-Δραγνή, Κωνσταντίνος Αργυρός και Αναστασία Τσουρέκα

    Δεκάδες φίλοι και πελάτες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αναμεσά τους ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κατερίνα Καινούργιου.

    Μαριάννα Τσουρεκά και Τόνια Σωτηροπούλου
    Μαριάννα Τσουρεκά και Τόνια Σωτηροπούλου

    Μέρος των συνολικών εσόδων εκείνης της μέρας διατέθηκαν στην ΕΛΕΠΑΠ, αναγνωρίζοντας την πολύχρονη προσφορά της.

    Ειρήνη Ντερού, Έτα Παγίδα-Σαμαρά, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και Ιζαμπέλα Κόβα
    Ειρήνη Ντερού, Έτα Παγίδα-Σαμαρά, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και Ιζαμπέλα Κόβα

     

    Μία λεπτομέρεια από το συλλεκτικό t-shirt
    Μία λεπτομέρεια από το συλλεκτικό t-shirt

    Το glamorous πάρτι γενεθλίων της Δέσποινας Πορτοκάλη

    Η «σιδηρά κυρία» της ελληνικής σιαφήμισης, η Δέσποινα Πορτοκάλη, γιόρτασε τα γενέθλιά της, πριν από λίγες μέρες, σε κολωνακιώτικο στέκι.

    Η Δέσποινα Πορτοκάλη σβήνει τα κεριά της τούρτας της υπό το βλέμμα του γιου της, Γαληνού Γιαγλή και της νύφης της, Σίσσυ Φιλίππου
    Η Δέσποινα Πορτοκάλη σβήνει τα κεριά της τούρτας της υπό το βλέμμα του γιου της, Γαληνού Γιαγλή, και της νύφης της, Σίσσυ Φιλίππου

    Η Δέσποινα Πορτοκάλη εντυπωσίασε για άλλη μια φορά τους καλεσμένους της με την άψογη φιλοξενία σε ένα χώρο λαμπερό και γιορτινό.

    1.Ζιζέλ Δεληκανάκη, Χρύσα Στέγκου, Ειρήνη Νικολοπούλου, Μαριάννα Στέγκου, Ηλιάννα Στέγκου
    Ζιζέλ Δεληκανάκη, Χρύσα Στέγκου, Ειρήνη Νικολοπούλου, Μαριάννα Στέγκου, Ηλιάννα Στέγκου

    Μια «women only» privé βραδιά με αστείρευτο κέφι, χορό και ξεχωριστές γεύσεις.

    Σοφία Ζαχαράκη και Ζέττα Μακρή
    Σοφία Ζαχαράκη και Ζέττα Μακρή

    Ο Μάρκος Μαχαιρόπουλος με την ομάδα του Mr. Co events εντυπωσίασαν με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και το art de la table.

    Η εορτάζουσα Δέσποινα Πορτοκάλη ανάμεσα στην Αναστασία Σαρακάκη και την Ελένη Σαμαράκη
    Η εορτάζουσα Δέσποινα Πορτοκάλη ανάμεσα στην Αναστασία Σαρακάκη και την Ελένη Σαμαράκη

    Όλα τα τραπέζια στολίστηκαν ανάλογα, με Fine Bone China, κρυστάλλινα ποτήρια και κόκκινες πετσέτες, ενώ ο χώρος μοσχοβολούσε έλατο.

    Έλενα Βότση και Μαρί Μιχαλοπούλου
    Έλενα Βότση και Μαρί Μιχαλοπούλου

    To δείπνο συνόδευαν σαμπάνια και εκλεκτά κρασιά του οίκου Rothschild, όλα επιλογή της οικοδέσποινας.

    Δέσποινα Πορτοκάλη και Λούσυ Φάις
    Δέσποινα Πορτοκάλη και Λούσυ Φάις

    Καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου οι κυρίες της βραδιάς απόλαυσαν τις μελωδίες από τη γνωστή βιολίστρια Leida, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη ανέλαβε γνωστός DJ, ο οποίος ανέβασε το κέφι σε γιορτινούς ρυθμούς, με την οικοδέσποινα να δίνει το σύνθημα για χορό μέχρι τελικής πτώσεως.

    Μία άποψη του χώρου
    Μία άποψη του χώρου

    Διπλή έκπληξη για τη Νίνα

    Έκπληξη για τα γενέθλια και την επανεκλογή της στον Δήμο Κηφισιάς επεφύλαξαν οι φίλες της Νίνας Βλάχου πριν από λίγες μέρες.

    Στις ηλιόλουστες βεράντες του Le Grand Balcon στο Ξενοδοχείο Saint George Lycabettus, με οικοδέσποινα την κυρία Ειρήνη Βασιλοπούλου, ιδιοκτήτρια του Ξενοδοχείου, φίλη από χρόνια της Νίνας, κάλεσε τις κοινές φίλες τους σε ένα μεσημεριανό γεύμα.

    Η Νίνα Βλάχου με την Αντζελα Πλακόπιτα και την Ειρήνη Αθανασιάδου
    Η Νίνα Βλάχου με την Άντζελα Πλακόπιτα και την Ειρήνη Αθανασιάδου

    Όταν έφτασε εκεί η Νίνα ξαφνιάστηκε όταν είδε μπροστά της όλες τις φίλες που άρχισαν να της τραγουδούν το Να ζήσεις Νίνα και Χρόνια Πολλά.

    Σοφία Βούλτεψη και Αργυρώ Γιαννικάκη Τζελίλη
    Σοφία Βούλτεψη και Αργυρώ Γιαννικάκη Τζελίλη

    Με την Ακρόπολη στο βάθος και τη θάλασσα του Σαρωνικού να αστράφτει κάτω από τον αθηναϊκό ήλιο, η Ειρήνη Βασιλοπούλου, τέλεια οικοδέσποινα φρόντισε για όλα από το μενού μεχρι τις τούρτες που ήταν μια Πάβλοβα, αλλά και μια τούρτα με σοκολάτα για τις λάτρεις της σοκολάτας.

    Αγάπη Πολίτη και Ειρήνη Βασιλοπούλου
    Αγάπη Πολίτη και Ειρήνη Βασιλοπούλου

    Και δεν ήταν μόνον αυτό, η έκπληξη ήταν και για την επανεκλογή της στον Δήμο Κηφισιάς στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

    Ολες οι φίλες μαζί για μια αναμνηστική φωτογραφία
    Όλες οι φίλες μαζί για μια αναμνηστική φωτογραφία

    Ανάμεσα στις καλεσμένες ήταν η υφυπουργός Σοφία Βούλτεψη, η Αγάπη Πολίτη, η Χριστίνα Βαγενά, Πρόεδρος του Ζαππείου, και πολλές άλλες.

    Νέα φιλανθρωπική παράσταση από ερασιτεχνικό θίασο

    Η νέα θεατρική παράσταση της Ομάδας ARTE που αποτελείται από ερασιτέχνες λάτρεις του θεάτρου, εκπροσώπους των επιχειρήσεων, της ναυτιλίας, του εμπορίου ετοιμάζεται.

    Στις 2 – 6 Φεβρουαρίου, το Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών θα φιλοξενήσει τη διασκευή της κωμωδίας του Α. Σακελλάριου ‘Μια Κυρια Ατυχήσασα’.

    Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα και στο εργο της ‘Hopegenesis’ να προσφέρει ελπίδα για την υπογεννητικότητα σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά της πατρίδας μας.

    Τιμή Εισιτηρίου: 25 Ευρώ

    Διαβάστε επίσης:

    Το γεύμα της Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, η γιορτή της Άννας Αγγελικούση, το bazaar της Ελπίδας και το δείπνο της Κατερίνας Λαναρά

    Το Matsuhisa Athens για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

    Φωταγωγήθηκε το Δέντρο των Ευχών στην ογκολογική μονάδα παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»



    ΣΧΟΛΙΑ