• City Stories

    Παρουσίαση βιβλίου και θεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο στο Θέατρο Ξυλοτεχνία

    θέατρο


    Αυτή την Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018, δύο πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν στον Δήμο Περιστερίου και συγκεκριμένα στο Θέατρο Ξυλοτεχνία, το οποίο βρίσκεται στην οδό Παρασκευοπούλου & Κωστή Παλαμά, στο Περιστέρι.

    Αργά το απόγευμα πρόκειται να γίνει η παρουσίαση βιβλίου του Μάκη Αντωνόπουλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανός και φέρει τον τίτλο “Οι αδάμαστοι”. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα την συντονίσει ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Φάνης Κάσσιος. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν η ηθοποιός-στιχουργός Μαρία Μπαρού και ο δάσκαλος χορού Γιάννης Παναγιωτόπουλος.

    Οι αδάμαστοι

    Αμέσως μετά την παρουσίαση του βιβλίου, θα ακολουθήσει η θεατρική παράσταση με τίτλο “Ταγκό μ έναν ξένο”, έργο το οποίο, επίσης, ανήκει στον Μάκη Αντωνόπουλο. Πρόκειται για μια κοινωνική κωμικοτραγωδία, που ανεβαίνει από το θίασο Χ-Ανιμα σε σκηνοθεσία Φάνη Κάσσιου και Νίκου Τσεργά.

    Η διανομή ανήκει στους Φάνη Κάσσιο και Θόδωρο Μέρμηγκα, ενώ η φωτογραφία και η μουσική επιλογή στον Φίλιππο Κάσσιο. Η παράσταση ξεκινά στις 21.00 και έχει ως εξής:

    Σε μια παραπαίουσα κοινωνία, το κυνήγι της επιβίωσης, οι ανέσεις και ο πλούτος των ισχυρών καταλήγουν ενίοτε στο ίδιο αποτέλεσμα. Ας προσπαθήσουμε να επαναπροσδιορίσουμε τη ζωή μας. Ας χορέψουμε “Ταγκό μ’ ένα ξένο”.

    Ταγκό με έναν ξένο

    Αξίζει να σημειωθεί πως η παράσταση θα παίζεται τις Παρασκευές 23 Μαρτίου και 20 Απριλίου και τα Σάββατα 31 Μαρτίου και 21 Απριλίου.

    Οι δύο εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ .

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι να κάνετε αυτή την Παρασκευή: Έξι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διεθνές συνέδριο «Επι-στροφή στη Βρύση» με ελεύθερη είσοδο στην Τεχνόπολη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι 7 νέες ταινίες της βδομάδας – Στους κινηματογράφους από 22 Μαρτίου 2018



    ΣΧΟΛΙΑ