ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Disney ετοιμάζει ταινία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σύμφωνα με την ιστοσελίδα για τα νέα του Χόλιγουντ deadline.com.
Η Disney+, υπηρεσία που δεν έχει δοθεί ακόμη στο κοινό, πρόκειται σύμφωνα με το δημοσίευμα να ασχοληθεί με τα παιδικά χρόνια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα και να ακολουθήσει τη ζωή του μέχρι το NBA και τη σειρά των διακρίσεων του εκεί.
Την παραγωγή της ταινίας μάλιστα, έχει αναλάβει ο Μπέρνι Γκόλμαν που είχε αντίστοιχο ρόλο στην πασίγνωστη ταινία «300». Το σενάριο θα επιμεληθεί ο Ουαλός σεναριογράφος της δραματικής ταινίας, «Rosamund Pike and A Private War», Αράς Αμέλ.
Το εν λόγω ενδιαφέρον της Disney αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της παγκόσμιας αναγνώρισης που τυγχάνει ο Έλληνας μπασκετμπολίστας, καθώς μέσα από την δύσκολη διαδρομή της ζωής του θα εμφυσήσει στα νεότερα παιδιά τον αγώνα προς την καταξίωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γάζα: Επεισόδιο με νεκρούς λίγες ώρες μετά τη συμφωνία στην Αίγυπτο – Τι υποστηρίζει ο IDF
- Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κιλκίς Βαρθολομαίο και τον Β’ Αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Γεωργαντά
- Χατζηδάκης: H παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στον Άγνωστο Στρατιώτη «θα γίνει όπως πρέπει»
- Βρετανία: Απροσδόκητη αύξηση της ανεργίας και μείωση των μισθών
