• City Stories

    Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντάνεψε την 1η Δεκεμβρίου

    • NewsRoom


    Το Σάββατο, 15.000 περίπου επισκέπτες, όλων των ηλικιών, είδαν τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος να ζωντανεύει.

    Φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, το Παγοδρόμιο πάνω στο Κανάλι, τρία πανύψηλα έλατα στην Αγορά και 80 στολισμένα δέντρα, συνέθεσαν ένα μαγευτικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

    Με οικοδεσπότη τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Νανούρη, στήθηκε μια μεγάλη γιορτή, με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων και μουσικών συγκροτημάτων.

    Αίσθηση προκάλεσε το φεστιβάλ φωτός στο Πάρκο, και το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Εντυπωσιακές εγκαταστάσεις που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργούν ένα φαντασμαγορικό χειμερινό τοπίο.

    Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα κορυφωθούν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό πάρτι.

    Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πλοία και υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού ανοίγουν για το κοινό στο λιμάνι του Πειραιά, από 6 έως 9 Δεκεμβρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε ενδιαφέρουσες διαλέξεις με ελεύθερη είσοδο για τη νέα βδομάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βραβευμένο Γερμανικό Σινεμά: 8 δωρεάν προβολές στο Ινστιτούτο Γκαίτε



    ΣΧΟΛΙΑ