• City Stories

    Σεξολόγος προτείνει την ιδανική στάση για γυναικείο οργασμό

    • NewsRoom
    σεξ


    Υπάρχουν, φυσικά, αμέτρητες στάσεις, που μπορούν να προσφέρουν τεράστια απόλαυση σε άντρες και γυναίκες. Η εναλλαγή διάφορων στάσεων και ο πειραματισμός, κάνει το ζευγάρι να μην βαριέται στο κρεβάτι και ανανεώνει τη σχέση του. Ποια είναι, όμως, εκείνη η στάση που θα κάνει τη γυναίκα να φτάσει στην απόλυτη κορύφωση και θα της προσφέρει έναν από τους καλύτερους οργασμούς της;

    Την απάντηση έρχεται να δώσει μια ειδικός στο σεξ και τις σχέσεις, η Annabelle Knight. Ως σεξολόγος και ως γυναίκα, γνωρίζει καλά τον τρόπο που μπορεί να επιτευχθεί ο ιδανικός γυναικείος οργασμός. Αποκαλύπτει, λοιπόν, πως η καλύτερη στάση για το παραπάνω δεν είναι άλλη από το κλασικό και πασίγνωστο “ιεραποστολικό”, εξηγώντας πως συνδυάζει την εσωτερική διέγερση με τον ερεθισμό της κλειτορίδας.

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη Daily Star: “Είναι μια απ’ τις λίγες στάσεις που επιτρέπει βαθιά εσωτερική διέγερση και εξωτερική, χωρίς να χρειάζονται δάχτυλα ή sex toys. Εξαρτάται, βέβαια, απ’ το ζευγάρι, αλλά θα έλεγα ότι κάθε στάση που προσφέρει επαφή με την κλειτορίδα στο μάξιμουμ είναι κατάλληλη”. Υποστηρίζει πως δεν είναι απαραίτητη η διείσδυση καθώς μια καλή διέγερση των γεννητικών οργάνων μπορούν να οδηγήσουν μια γυναίκα στην κορύφωση.

    Η Annabelle Knight υπογραμμίζει , μάλιστα, τη σημαντικότητα του να έχει ο παρτενέρ όρεξη και διάθεση να μάθει τι αρέσει και τι ικανοποιεί τη σύντροφό του. Προσθέτει: “Είναι πολύ σημαντικό να ακούς τη σύντροφό σου, να ανταποκρίνεσαι σε αυτό που λέει η γλώσσα του σώματός της και αν αμφιβάλλεις να τη ρωτάς”. Τέλος, υπενθυμίζει πως “μια γυναίκα είναι πιο πιθανό να έρθει σε οργασμό όταν νιώθει χαλαρά και έχει ερεθιστεί σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σεξ: Η στάση που λατρεύουν οι γυναίκες και φοβούνται οι άντρες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είναι ο γυναικείος μεικτός οργασμός και πώς επιτυγχάνεται;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Άντρες: Πώς με τα δάχτυλά σας θα γίνετε καλύτεροι εραστές



    ΣΧΟΛΙΑ