• City Stories

    Πόσο συχνά σκέφτονται το σεξ οι γυναίκες;

    sexting


    Υπάρχουν πάρα πολλές έρευνες για τη συχνότητα με την οποία οι άντρες σκέφτονται το σεξ. Πολλές από αυτές υποστηρίζουν πως το σκέφτονται ανά 7 δευτερόλεπτα, άλλες ότι τους απασχολεί αυτό το θέμα 19 φορές τη μέρα και ούτω καθεξής. Αυτό, πάντως, που ισχυρίζονταν όλοι οι ειδικοί ήταν ότι ο άντρες το σκέφτονται πολύ περισσότερο από τις γυναίκες, γι’ αυτό και χαριτολογώντας τους κοροϊδεύουν πως “μόνο το σεξ έχουν στο μυαλό τους”.

    Μια πρόσφατη διαδικτυακή μελέτη, όμως, που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα DazedDigital.com, έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Στην έρευνα συμμετείχαν 10.500 άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, διαφόρων ηλικιών: από νεαρούς μέχρι μεσήλικες. Επίσης, οι συμμετέχοντες προέρχονταν από 11 διαφορετικές χώρες κι έτσι το δείγμα ήταν μεγάλο και ποικίλο. Τα συμπεράσματα της έρευνας είναι, ομολογουμένως, πολύ ενδιαφέροντα.

    Συγκεκριμένα, τα πορίσματα της παραπάνω μελέτης έδειξαν, αφενός, πως οι γυναίκες σκέφτονται το σεξ πιο συχνά από τους άντρες και, αφετέρου, ότι θεωρούν το σεξ έναν πάρα πολύ σημαντικό παράγοντα σε μια σχέση. Έτσι, ο μύθος που ήθελε τις γυναίκες να το σκέφτονται περίπου 10 φορές τη μέρα, καταρρίπτεται. Ενδιαφέρον υπήρξε το γεγονός πως η νέα γενιά, η λεγόμενη Digital Youth, σημείωσε πολλές θετικές απαντήσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

    Σε όλα τα παραπάνω, έχει διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η ευκολία που έχουν όλοι, και ειδικά οι νέοι, στην πρόσβαση στο διαδίκτυο. Οι νέοι είναι πολύ εξοικειωμένοι με τα τεχνολογικά και διαδικτυακά θέματα και αυτό φαίνεται ακόμη και μέσα από άλλα συμπεράσματα της έρευνας, που έδειξαν πως το 50% των νέων έχει στείλει γυμνή φωτογραφία ή έχει φωτογραφηθεί κατά τη διάρκεια του σεξ, έστω και μια φορά. Αντιθέτως, τα άτομα που ήταν άνω των 30 ετών είχαν επιφυλάξεις σ’ αυτό το ζήτημα.

    Το σίγουρο είναι πως με τη νέα τροπή που παίρνει το θέμα του “πόσο συχνά σκέφτονται το σεξ οι άντρες και οι γυναίκες”, καταρρίφθηκε ένας μεγάλος μύθος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιες είναι οι 3 μεγαλύτερες φοβίες των αντρών στο σεξ;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεξ: Η στάση που λατρεύουν οι γυναίκες και φοβούνται οι άντρες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς η σχέση με μικρότερη γυναίκα ωφελεί την υγεία σας



    ΣΧΟΛΙΑ