• City Stories

    Ένταση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ντέρμπι ΠΑΟ – ΠΑΟΚ: Χτυπήθηκε στο κεφάλι ο Βλάνταν Ίβιτς

    Ιβιτς


    Σε πραγματική μάχη μετατράπηκε το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των play offs της Σούπερ Λιγκ, μεταξύ του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ, καθώς η ένταση που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο έφτασε στο αποκορύφωμα της.

    Όλα ξεκίνησαν όταν στο 55ο λεπτό ο Κρέσπο , της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έδωσε μια αψυχολόγητη κλωτσιά στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Στιλ, ο οποίος αγωνιζόταν ως αλλαγή από το πρώτο ημίχρονο έπειτα από την λανθασμένη αποβολή του Οδ. Βλαχοδήμου από τον διαιτητή. Ο Στιλ είχε μπλοκάρει τη μπάλα και μέσα σε δευτερόλεπτα οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν ένα κουβάρι θυμίζοντας συμπλοκές χούλιγκαν.

    Κι ενώ η κατάσταση φάνηκε να ηρεμεί, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς δέχθηκε ένα άδειο κουτάκι μπύρας στο κεφάλι και σωριάστηκε στο χορτάρι.

    Λίγο αργότερα οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, με τον διαιτητή Κομίνη (στις 21:53) να αποχωρεί κι αυτός με τους βοηθούς του προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη του αγώνα.

    Στις 22:05 οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενημέρωσαν πως ο Ίβιτς θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

    «Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της σημερινής κωμωδίας θα κυνηγηθούν με όλα τα ένδικα μέσα», δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η μάχη του.. YouTube – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην καμπάνια της ΝΔ κατά του 4ου μνημονίου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φλερτάροντας με την τύχη – Οι 140 τυχεροί πεντάρηδες που κέρδισαν 10 εκατ. ευρώ το 2017



    ΣΧΟΛΙΑ