• City Stories

    Superleague: Μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ – Χαμός και διακοπή στη Λεωφόρο

    Superleague


    Τα πάνω κάτω ήρθαν στην βαθμολογία των play-offs της Superleague μετά την μεγάλη νίκη του Πανιωνίου μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ με 0-1.

    Ύστερα από την πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδό του απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου κατά γενική ομολογία αδικείται από το 1-1, παίζοντας και με παραπάνω παίκτη από το 12′, λόγω αποβολής του Ζέκα, κατάφερε με μια μεστή εμφάνιση να κάνει το διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ. Με γκολ του Γεσίλ από το 7′, ο οποίος βρίσκει δίχτυα μετά από 598 μέρες, βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας και το αποτέλεσμα του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Δοκάρι στις καθυστερήσεις για την ΑΕΚ, που από πλευράς της, έχυσε την καρδάρα με το γάλα μετά την νίκη στην Τούμπα.

    Στη Λεωφόρο, το παιχνίδι δεν τελείωσε. Ενώ βρισκόταν στο 54ο λεπτό, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 1-0 από το γκολ του Μπεργκ, μία φάση αρκούσε για να ανάψει τα αίματα και να το καταστρέψει εντελώς. Ο Στιλ μπλόκαρε τη μπάλα και ο Κρέσπο του ΠΑΟΚ τον κλώτσησε στα χέρια. Ο Μολέδο, που ήταν μπροστά στην φάση, αρπάχτηκε και προκάλεσε σύρραξη, με τον Μπεργκ να συμμετέχει σε αυτήν και να γίνονται όλοι οι παίκτες ένα κουβάρι.

    Στο μεταξύ, όσο οι παίκτες προσπαθούσαν με λαβές και τακτικές από… άλλα αθλήματα να λύσουν την παρεξήγηση, ένα μεταλλικό κουτάκι μπύρας, προσγειώθηκε στο κεφάλι του προπονητή του “Δικεφάλου”, Βλάνταν Ίβιτς, σωριάζοντας τον στο έδαφος. Κάπου εκεί, ο διαιτητής του αγώνα Κομίνης, αποφάσισε να στείλει τους παίκτες στα αποδυτήρια. Ο Ίβιτς φυγαδεύτηκε προς το νοσοκομείο και το παιχνίδι διεκόπη οριστικά, με την εξέλιξή του να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένταση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ντέρμπι ΠΑΟ – ΠΑΟΚ: Χτυπήθηκε στο κεφάλι ο Βλάνταν Ίβιτς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φλερτάροντας με την τύχη – Οι 140 τυχεροί πεντάρηδες που κέρδισαν 10 εκατ. ευρώ το 2017



    ΣΧΟΛΙΑ