• City Stories

    Για το πλεονέκτημα απέναντι στα “αδέρφια” του ο Ολυμπιακός

    • NewsRoom
    Ολυμπιακός


    Ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα το βράδυ (20.00 ΕΡΤ-2) στην “Kombank Arena” του Βελιγραδίου αφού Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

    Είναι γνωστό πως οι δύο ομάδες έχουν κάτι παραπάνω από εξαιρετικές σχέσεις, τόσο στον διοικητικό τομέα αλλά πολύ παραπάνω στον οπαδικό, αφού βρίσκονται παράλληλα στην ίδια εξέδρα οπαδοί και των δύο ομάδων κάθε φορά που αναμετρώνται μεταξύ τους.

    Όμως, στο βωμό του πλεονεκτήματος έδρας, όλα αυτά ξεχνιούνται. Ο Ολυμπιακός, ειδικά μετά το δώρο – ήττα της Φενέρ από την Μακάμπι, θέλει να τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα όχι φυσικά με το πλεονέκτημα έδρας αλλά -τουλάχιστον- με την 3η θέση, κυνηγώντας και το όνειρο της πρώτης δυάδας, αφού θα προσφέρει καλύτερη διασταύρωση στα πλει οφ.

    Βέβαια, όνειρα κάνει και ο Ερυθρός Αστέρας. Οι Σέρβοι, που μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι στη διοργάνωση, ειδικά μέσα στην έδρα τους -όπου έχουν λυγίσει τους πρώτους της βαθμολογίας και όχι μόνο-, κυνηγάνε με αξιώσεις το πλεονέκτημα έδρας αλλά και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον όμιλο, τρεις στροφές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.

    Όπως φαίνεται λοιπόν, μόνο φιλικό δεν θα είναι το κλίμα στον αγωνιστικό χώρο, αφού κάθε ομάδα θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους. Από τη μεριά των Σέρβων, ο μόνος “πονοκέφαλος” είναι ο Στέφαν Γιόβιτς που ήταν τραυματίας αλλά αισθάνεται καλύτερα και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί. Από την άλλη, για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αμφίβολοι παραμένουν ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης αλλά και ο Ματ Λοτζέσκι, οι οποίοι παρ’ όλα αυτά ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Σερβίας και αν αισθανθούν ότι μπορούν να παίξουν, ενδέχεται ο προπονητής τους, Γιάννης Σφαιρόπουλος, να τους “ρίξει” στο παρκέ.

    Αναμένεται να βρεθούν στην εξέδρα περίπου 200-300 οπαδοί των “ερυθρολεύκων” που θα κάνουν το ταξίδι στο Βελιγράδι για να δουν το τόσο “οικείο” για εκείνους παιχνίδι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νίκησε εύκολα την Αρμάνι ο Παναθηναϊκός (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πιο ωραία στέκια για καφέ στην Κηφισιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κουκάκι: Τα καλύτερα στέκια για καφέ, ποτό και φαγητό σε μια από τις πιο cool γειτονιές της Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ