• City Stories

    Πόσο μετράει τελικά το “μέγεθος” των αντρών;

    sex


    Πρόκειται για ένα σημαντικό και παράλληλα αμφιλεγόμενο θέμα, για το οποίο έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις και έχουν γραφτεί άπειρα άρθρα για αυτό. Κατά καιρούς διαβάζουμε πως το “μέγεθος” μετράει για τις γυναίκες, ενώ άλλες φορές παρατηρούμε πως υποστηρίζουν ότι δεν αποτελεί έναν τόσο σπουδαίο παράγοντα στο σεξουαλικό κομμάτι.

    Έχουν γίνει πολλές έρευνες για το ζήτημα του “μεγέθους” και πρόσφατα πραγματοποιήθηκε ακόμη μία, η οποία προσπαθεί να διασαφηνίσει το πεδίο γύρω από το αιώνιο ερώτημα του “πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει” για τις γυναίκες. Η έρευνα, η οποία ανήκει στο διαδικτυακό site Superdrug, ρώτησε 1.500 Ευρωπαίους και Αμερικανούς (γυναίκες και άντρες) σχετικά με το τι θα μπορούσε να τους κάνει να συμβιβαστούν σε μια σχέση.

    Τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενδιαφέροντα, με κυριότερο το γεγονός πως το 92% των γυναικών δεν θεωρεί πως το μέγεθος των αντρικών γεννητικών οργάνων λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας. Μέσα από την έρευνα φάνηκε πως οι περισσότερες γυναίκες δίνουν μεγαλύτερη σημασία στο καλό στοματικό σεξ παρά στη διείσδυση. Πιο συγκεκριμένα, το 72% δήλωσε πως θα έκανε σχέση με κάποιον που δεν είναι τόσο καλός στη διείσδυση, αλλά είναι καλός στον στοματικό έρωτα.

    Επίσης, τα αποτελέσματα συνεχίζουν να εκπλήσσουν με το 88% των γυναικών να υποστηρίζει πως θα προτιμούσε κάποιον άντρα που κατέχει το θέμα της επικοινωνίας από κάποιον που είναι απλά καλός στο κρεβάτι. Μερικές γυναίκες, σε ποσοστό 78%, δήλωσαν πως προτιμούν μια πιο ρομαντική προσέγγιση, κάποιες άλλες, σε ποσοστό 62%, πως δίνουν σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, ενώ το 40% των γυναικών υποστήριξαν πως εκτιμούν κάποιον που τα πάει καλά με τη μαγειρική.

    Έτσι, το γενικό συμπέρασμα που βγήκε από την έρευνα ήταν ότι υπάρχει μια πληθώρα πραγμάτων που μπορούν να κερδίσουν μια γυναίκα και το “μέγεθος” δεν αποτελεί τόσο σημαντικό παράγοντα. Άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών της έρευνας, σε ποσοστό 95%, ανέφερε πως η αγάπη είναι πιο σημαντική απ’ το σεξ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι λάθος κάνει το 70% των ανθρώπων στον στοματικό έρωτα;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεξ στα όρθια – 3 στάσεις για να δοκιμάσετε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Πόσο σεξ πρέπει να κάνετε την εβδομάδα;



    ΣΧΟΛΙΑ