• City Stories

    Αυτές είναι οι γυναίκες που κάνουν καλύτερο σεξ

    σεξ


    Βεβαίως και το σεξ είναι θέμα προσωπικότητας, ενώ διαφέρει ο τρόπος με τον οποίο το κάνει ο κάθε άνθρωπος. Διαδραματίζουν, εξάλλου, τον ρόλο τους πολλοί παράγοντες σε αυτό, όπως το ταίρι, η χημεία, η εμπειρία, το αν ταιριάζεις ή όχι με τον/ην παρτενέρ και πολλά ακόμη.

    Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες, υπάρχει ένας τύπος γυναίκας που κάνει καλύτερο σεξ. Οι ερευνητές ισχυρίζονται πως οι γυναίκες που ασκούνται και έχουν καλή φυσική κατάσταση, μπορούν να έχουν βελτιωμένες σεξουαλικές εμπειρίες. Η γυμναστική μπορεί να αφορά ασκήσεις ενδυνάμωσης ή μπορεί να πρόκειται για προγράμματα ευλυγισίας, όπως είναι η γιόγκα.

    Πώς η γυμναστική κάνει τις γυναίκες να είναι καλύτερες στο σεξ και γιατί τα fit κορίτσια έχουν πιο καλές σεξουαλικές αποδόσεις; Υπάρχουν πέντε λόγοι.

    1. Αυξάνει την αυτοπεποίθηση
    Η άσκηση κάνει τον άνθρωπο να αισθάνεται πιο όμορφα με το σώμα του και, παράλληλα, βελτιώνει την ψυχολογία του. Η γυμναστική χαρίζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις γυναίκες, κάνοντάς τις να νιώθουν πιο ελκυστικές και πιο σίγουρες για τον εαυτό τους στο θέμα του σεξ.

    2. Τονώνει την ερωτική διάθεση
    Η τεστοστερόνη, παρά το γεγονός ότι αποτελεί τη βασική σεξουαλική ορμόνη των αντρών, παράγεται και από τις γυναίκες. Η γυμναστική και, κυρίως, η ενδυνάμωση, κάνει το γυναικείο σώμα να την παράγει, με αποτέλεσμα να τονώνεται η ερωτική διάθεση και η σεξουαλική διέγερση.

    3. Καταπολεμά το άγχος
    Το άγχος σχετίζεται άμεσα με την ερωτική διάθεση. Έτσι, μειώνοντάς το, το σεξ γίνεται πολύ καλύτερο. Η τακτική άσκηση μπορεί να αυξήσει την ερωτική επιθυμία.

    4. Ενισχύει τη ροή του αίματος
    Και συγκεκριμένα στην περιοχή της λεκάνης. Η αυξημένη ροή αίματος στα γεννητικά όργανα των γυναικών, συνεπάγεται μεγαλύτερη ευαισθησία στην περιοχή και, επομένως, περισσότερους και πιο έντονους οργασμούς.

    5. Βελτιώνει την αντοχή
    Η άσκηση και η γυμναστική μπορεί να προσφέρει δύναμη, αντοχή και μεγαλύτερη ευλυγυσία. Αυτά με τη σειρά τους, αποτλεούν ένα πολύ καλό “πακέτο” για καλύτερο σεξ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή είναι η πιο δημοφιλής στάση στο σεξ για το 2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είναι ο γυναικείος μεικτός οργασμός και πώς επιτυγχάνεται;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόσο συχνά σκέφτονται το σεξ οι γυναίκες;



    ΣΧΟΛΙΑ