• City Stories

    Αυτές είναι οι αλλαγές στο ελληνικό πρωτάθλημα (2017-2018)


    Το ελληνικό πρωτάθλημα αλλάζει. Η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού ποδοσφαίρου πήρε κάποιες αποφάσεις προκειμένου να ανανεώσει και να κάνει πιο ενδιαφέρον το προϊόν της, την Super League, κάτι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

    Το κυριότερο, φυσικά, είναι το γεγονός ότι την απόφαση την πήραν όμόφωνα και οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού πρωταθλήματος (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ), που σημαίνει ότι πρόκειται για σημαντικές αλλαγές που λογικά θα αναβαθμίσουν κατά πολύ το επίπεδο του ποδοσφαίρου της χώρας.

    Πιο συγκεκριμένα:

    Το πρωτάθλημα θα έχει και πάλι 16 ομάδες. Στο τέλος της σεζόν, μετά το πέρας των 30 αγωνιστικών, οι δύο τελευταίοι, που τερμάτισαν στην 15η και 16η θέση δηλαδη, θα υποβιβαστούν.

    Οι ομάδες από την 1η έως και την 6η θέση, θα λάβουν συμμετοχή σε ένα νέο μίνι-πρωτάθλημα, που θα παίζουν όλοι με όλους και εκεί θα κρίνεται και ο πρωταθλητής αλλά και όλα τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

    Ακόμα, οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 13η και 14η θέση θα δώσουν αγώνες πλέι-άουτ με τις ομάδες της Football League που θα τερματίσουν στις 2η και 3η αντίστοιχα, προκειμένου να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα της Football League που θα τερματίσει 1η, θα παίρνει απευθείας το εισιτήριο της ανόδου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Η τελευταία φοβερή μάχη για το χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο απίστευτος λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορεί να παντρευτεί τη Μέγκαν Μαρκλ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα



    ΣΧΟΛΙΑ